Een revolutionaire
manier van werken
in de zorg.

Meer weten? We vertellen het graag.

Sluit je aan bij de revolutie in de zorg.

We hebben een revolutie in de zorg ontketend. Omdat we zien hoe hard zorgverleners werken en hoe hoog de werkdruk is. Hoeveel uren ze maken en hoe moeilijk dat te combineren is met hun privéleven. Hoe graag ze aan het bed willen staan, maar meer dan nodig met hun administratie bezig zijn.

Maak kennis met Dytter: een boekingsplatform waarmee je de waardering en manier van werken krijgt die past bij de waarde van je werk.

De voordelen.

 • 1

  1. Veel vrijheid.

  Jij bepaalt wanneer je werkt en waar je werkt. Zo combineer je je werk makkelijk met je privéleven.

 • 2

  2. Lekker verdienen.

  Je bepaalt zelf je uurtarief. 5% van wat je verdient gaat naar ons - wij investeren dat in Dytter.

 • 3

  3. Slim geregeld.

  Van je beschikbaarheid tot je facturen, alles regel je met een supersimpele app.

"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Ik kan zelf bepalen waar, wanneer en tegen welk tarief ik werk en ik kon meteen aan het werk."
Maria de Boom Zorgverlener
"Ik krijg zorg met aandacht. Van fijne, kundige mensen."
Jaap Franken Zorgvrager
"Ik kan mijn werk, privé en vrije tijd goed combineren. Zo blijf ik in balans."
Mireille van Rey Zorgverlener

Ga aan de slag voor...

Proberen?
Voor je het weet draai je je eerste dienst.

Sluit je aan, net als...

Maak kennis met zorgverlener Maria

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Maak kennis met zorgverlener Mireille

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Maak kennis met zorgverlener Marjanne

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Maak kennis met zorgverlener Hoessein Benaskar

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Onze droom?

Dat zorgverleners de waardering krijgen die ze verdienen en hun prachtwerk in alle vrijheid kunnen doen.

Veel gestelde vragen.

Wat voor opdrachten krijg ik via Dytter?

Op Dytter vind je werk in de thuiszorg en intramurale zorg. In de toekomst gaan we dat aanbod uitbreiden naar ziekenhuizen, sociaal maatschappelijk werk, gehandicaptenzorg (GHZ) en geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Ook komen daar in 2023 individuele zorgvragers bij. 

Wat kost Dytter?

De eerste maand betaal je geen boeking fee aan Dytter. Daarna betaal je 5% van je inkomsten aan ons. Dat geld gaat niet naar dure managers en kantoren, maar investeren we in Dytter. Zo maken we de zorg steeds beter, voor zorgverleners, zorgorganisaties en straks ook individuele zorgvragers.

Hoe meld ik me aan?

Voor alle duidelijkheid: op Dytter staan alleen zzp’ers. We hebben dus naast persoonlijke gegevens ook bedrijfsgegevens van je nodig. En verder vragen we om je zorgdiploma’s en een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zodra we je positief hebben gescreend, krijg je meteen bericht van ons. In totaal duurt dat niet langer dan drie werkdagen.

Ook krijg je meteen een handleiding van ons. Zo weet je precies hoe Dytter werkt. En als je iets niet snapt kun je natuurlijk ook bellen. We denken graag met je mee.

Lees hier alles over wat wij nodig hebben voor jou inschrijving.

Hoe werkt het registreren en uit laten betalen van uren?

Stap 1 - Een zorgorganisatie boekt jou voor een dienst aan de hand van je beschikbaarheid - of je reageert op een Dytter Direct dienst.

Stap 2 - Je hebt de dienst gewerkt en bevestigd dat in Dytter. Als je langer of korter hebt gewerkt dan het geplande aantal uren, geef je dat aan. Bij langer geldt dat je langer betaald krijgt. Bij korter geldt dat je het aantal geplande uren betaald krijgt, tenzij je zelf besloot eerder te stoppen met de dienst.

Stap 3 - De zorgorganisatie keurt je dienst goed of keurt je dienst af. In dat laatste geval staat daar een reden bij. Je kunt je dienst dan aanpassen aan de hand van die reden of je neemt contact op met de zorgorganisatie om jullie verschil van inzicht te bespreken.

Stap 4 - Je krijgt elke week of elke maand - dat verschilt per zorgorganisatie - je factuur - ja, dat is de factuur die jij normaal gesproken naar je klant stuurt, maar dat doen wij dus voor je.

Waarom moeten zelfstandige zorgverleners soms even wachten op hun eerste Dytter-dienst?

In de regio's Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant en Utrecht hebben we veel werk. We zijn nog niet overal zover. We zijn vastberaden om de zorg op z’n kop te zetten en maken in rap tempo stappen. Elke dag melden nieuwe zorgorganisaties en zelfstandig zorgverleners zich aan. Maar we zijn er nog niet. Uiteindelijk is Dytter een platform waar voor elke zorgorganisatie meer dan genoeg zorgverleners zijn en voor elke zorgverlener meer dan genoeg zorgorganisaties. Tot die tijd kan het soms even duren voordat er voor zorgverleners genoeg diensten op Dytter staan.

Meld je in ieder geval alvast aan, want met hoe meer we zijn, hoe eerder we zijn op een punt dat er voor iedereen altijd genoeg is.