Een revolutionaire
manier van zorg
zoeken en boeken.

Meer weten? Jorn zit voor je klaar.

Sluit je aan bij de revolutie in de zorg.

We hebben een revolutie in de zorg ontketend. Omdat we zien hoe moeilijk het voor zorgorganisaties is om elke dag genoeg en de juiste mensen te vinden. Hoe de planningpuzzel maakt dat er niet de handen beschikbaar zijn die cliënten nodig hebben. Hoe het vinden van externe zorgverleners vaak duur en ingewikkeld is.

Maak kennis met Dytter: een boekingsplatform waarmee je betaalbaarder ,sneller en slimmer je zorgverleners vindt en plant. Dankzij de slimme technologie is een kwestie van inloggen, zoeken en boeken. Zet ons in voor het inhuren van goede externe zorgverleners én het efficiënt inplannen van je eigen zorgmedewerkers. Zo halen zorgorganisaties niet alleen alles uit hun eigen personeel, maar spelen ook in op piekmomenten met extra zorgverleners. Bijvoorbeeld wanneer je morgenochtend ineens iemand nodig hebt door een ziekmelding of behoefte hebt aan iemand die langere tijd kan bijspringen.

De voordelen.

 • 1

  1. Betaalbaarder.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. Sneller.

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo simpel is het. Heb je nu meteen iemand nodig? Ook dat kan, met Dytter Direct. En met Dytter Langdurig vind je iemand die vaker komt werken.

 • 3

  3. Slimmer.

  Je ziet precies wie beschikbaar is en wie niet, wat ze kunnen en wat niet. Zorg vinden en plannen was nog nooit zo makkelijk. En de administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.

"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg
"Ik krijg zorg met aandacht. Van fijne, kundige mensen."
Jaap Franken Zorgvrager
"Het platform is eenvoudig, de lijnen zijn kort en je vindt snel een passende zzp’er. Daarbij heb ik zelf controle over het uitzetten van een dienst."
Winifred de Boer - van Toorenburg Planner

Sluit je aan, net als...

Meer weten? Even bellen?

Als je je telefoonnummer invult, belt Jorn je snel terug.