Meer zorg leveren met je eigen mensen.

Het kan. Met Dytter geef je je eigen medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe ze werken. De slimme app vindt medewerkers die op basis van hun beschikbaarheid matchen met de zorgvraag. Blijft een dienst toch openstaan? Dan schaal je binnen no-time op naar je flex –en zzp poule.

Laten we samen de zorg nóg beter maken.

Met Dytter vind en plan je zorgverleners die je nodig hebt. Betaalbaarder, sneller en slimmer dan je gewend bent.


0

zoveel zorgmomenten leverden we in 2022.

0 %

is ons voorzieningspercentage.

0

uur per week werken onze zorgverleners gemiddeld.

De voordelen.

 • 1

  1. Betaalbaarder

  Zoeken en boeken via een slim platform zonder dure tussenpersonen en kleine letters. Je betaalt alleen het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. Sneller

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo snel kan het zijn. Binnen anderhalf uur is je dienst ingevuld. Heb je iemand voor morgen nodig? Ook dat kan, met Dytter Direct.

 • 3

  3. Eenvoudiger

  Eén handige, online omgeving waar je alles mee doet. Van het plannen van je eigen medewerkers tot het inzetten van je flexpoule, zzp'ers en het afhandelen van facturen.Zo werkt het.

Een grote uitdaging: het vinden van voldoende beschikbare zorgverleners. Met Dytter zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

Inloggen, zoeken en boeken. Voor zowel eigen zorgpersoneel als je flexibele schil.


Sluit je aan, net als...