Zo regel je als zorgverlener je diensten.

Als zorgverlener kun je op drie manieren geboekt worden.

Via Dytter Planner
Geef aan wanneer, waar en voor welk tarief je wilt werken, zodat zorgorganisaties je kunnen vinden. Je krijgt een notificatie als een zorgorganisatie jou wilt boeken. In de app zie je de naam van de zorgorganisatie, het soort zorg (thuis of intramuraal), de datum en het tijdvak van de dienst, en het totaalbedrag dat je verdient.

Via Dytter Direct
Spoeddiensten vind je onder het tabblad Dytter Direct - wie het eerst reageert heeft de dienst en kan meteen aan de slag. Nadat je een dienst hebt geaccepteerd, zie je de contactgegevens van de zorgorganisatie.

Via Dytter Langdurig
Met langdurige opdrachten kun je voor een aantal weken of maanden voor dezelfde zorgorganisatie aan de slag. De zorgorganisatie geeft aan waar, voor hoe lang en hoeveel uur ze jou nodig hebben. Reageer als je interesse hebt. Dan neemt de zorgorganisatie contact met je op.

Alles in één handige omgeving

Je regelt alles in één handige online omgeving. Daarin beheer je je profiel, kies je je tarief, je maximale reisafstand en geef je aan wanneer je beschikbaar bent. Ook zie je een handig weekoverzicht met alle diensten die je werkt.

Automatische facturen

Alle goedgekeurde uren van de diensten die je hebt gewerkt verzamelen we per week. De facturen maken wij zelf, namens jou. Kort daarna krijg je je factuur én je geld.