Droomteam voor revolutie.

Omdat je voor een revolutie de juiste mensen nodig hebt, hebben we een droomteam van ambitieuze mensen om ons heen verzameld. Mensen die ongekend goed zijn in wat ze doen en net als wij de zorg een revolutie toewensen. Mensen die een doel voor ogen hebben en op weg daarnaartoe geen beren zien, maar creatieve manieren om dichterbij te komen.

Die mensen zijn ons de wereld waard. Daarom zorgen we dat ze erbij horen, gezien worden en volop de ruimte hebben zich te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak.

Wil je bij ons team? We zoeken altijd mensen. Check onze vacatures.

‘’Het mooiste aan werken voor Dytter? Dat je invloed hebt op hoe de toekomst eruitziet.’’

Heel team Dytter

Het verhaal achter onze revolutie.

Psssst. Staat jouw droomvacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Dan weten we in ieder geval wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Mail ons op contact@dytter.com

Benieuwd naar onze cultuur?

In beeld op Instagram.

Onze collega's aan het woord.

Gretha
"Dytter zorgt ervoor dat ik kan werken aan mijn droom: verschil maken in de zorg."


Thijs
"Mijn droom is dat als mijn ouders op een leeftijd zijn dat zij zorg willen ontvangen, zij dit via een app kunnen regelen. Gewoon alsof ze boodschappen doen."

Willen we met je delen.

De week van software developer Giovanni.

Maak kennis met Giovanni, software developer bij Dytter. In deze blog vertelt hij over zijn werkweek.

Wereld Alzheimer Dag 2022: onze verhalen.

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag 2022. Op deze dag vragen we extra aandacht voor dementie. Iedereen heeft wel een verhaal rondom deze ziekte. In deze blog delen we onze verhalen.

Maak kennis met Programma Manager Nienke.

Maak kennis met Nienke, Programma manager bij Dytter. In deze blog vertelt zij over haar achtergrond in de zorgsector en ambities bij Dytter.

De maand van Community Manager Emma.

Maak kennis met Emma, Community Manager bij Dytter. In dit kijkje achter de schermen vertelt zij je over haar hoogtepunten van afgelopen maand.