Droomteam voor revolutie.

Omdat je voor een revolutie de juiste mensen nodig hebt, hebben we een droomteam van ambitieuze mensen om ons heen verzameld. Mensen die ongekend goed zijn in wat ze doen en net als wij de zorg een revolutie toewensen. Mensen die een doel voor ogen hebben en op weg daarnaartoe geen beren zien, maar creatieve manieren om dichterbij te komen.

Die mensen zijn ons de wereld waard. Daarom zorgen we dat ze erbij horen, gezien worden en volop de ruimte hebben zich te ontwikkelen, op professioneel én persoonlijk vlak.

Wil je bij ons team? We zoeken altijd mensen. Check onze vacatures.

‘’Het mooiste aan werken voor Dytter? Dat je invloed hebt op hoe de toekomst eruitziet.’’

Heel team Dytter

Het verhaal achter onze revolutie.

Psssst. Staat jouw droomvacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie. Dan weten we in ieder geval wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Mail ons op contact@dytter.com

In beeld op Instagram.

Onze collega's aan het woord.

Gretha: Dytter zorgt ervoor dat ik kan werken aan mijn droom: verschil maken in de zorg.

Thijs: Mijn droom is dat als mijn ouders op een leeftijd zijn dat zij zorg willen ontvangen, zij dit via een app kunnen regelen. Gewoon alsof ze boodschappen doen.

Willen we met je delen.

Maak kennis met Didier

Maak kennis met Didier, hij doet de verkoop bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Maak kennis met Luisa

Maak kennis met Luisa, zij bouwt aan de techniek bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Maak kennis met onze collega Thijs.

Maak kennis met Thijs, hij zorgt voor de zorgorganisaties en het platform bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

"André en ik delen dezelfde droom."

De 66-jarige Tonnie Vogel is net met vervroegd pensioen, maar zit zeker niet stil. Als ervaren ICT-manager is ze betrokken bij Dytter en maakt deel uit van de Raad van Advies.