Het plannen van je zorgrooster kan veel makkelijker.

Met boekingsplatform Dytter zie je in één oogopslag wie er waar beschikbaar is en wat die persoon kan. Zo plan je makkelijk en snel voor nu en straks. Spoeddiensten worden voor je het weet opgelost en ook langdurige opdrachten plaats je simpel in het rooster. 1800 zorgverleners staan voor je klaar. Benieuwd wat we voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? We vertellen het je graag in een vrijblijvend gesprek.

Zo werkt Dytter.

 • 1

  1. Vraag je proefperiode aan en kijk rond.

  Jullie grootste uitdaging: het vinden van genoeg mensen. Met Dytter zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

 • 2

  2. Aan de slag.

  We maken een bedrijfsprofiel voor je aan en zorgen dat al je zorgplanners een eigen account hebben. Je ziet dan meteen hoe makkelijk Dytter werkt. Snap je toch iets niet? Kijk dan even in de handleiding of bel ons even.

 • 3

  3. Ontdek de voordelen en besluit of je door wilt.

  Tijdens je proefmaand ontdek je hoeveel betaalbaarder, sneller en slimmer Dytter voor je werkt. Na je proefmaand bellen we je om te vragen of je door wilt. Ja? Mooi, welkom. Nee? Even goede vrienden - maar stiekem weten we nu al dat je door wilt.

Meer weten? Even bellen?

Ontdek zelf wat Dytter voor jouw zorgorganisatie kan betekenen. Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.

Deze zorgorganisaties gingen je voor

"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg

Succesverhalen

De voordelen.

 • 1

  1. Betaalbaarder.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. Sneller.

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo simpel is het. Heb je nu meteen iemand nodig? Ook dat kan, met Dytter Direct.

 • 3

  3. Slimmer.

  Je ziet precies wie beschikbaar is en wie niet, wat ze kunnen en wat niet. Zorg vinden en plannen was nog nooit zo makkelijk. En de administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.