Snel goede zorgverleners nodig?

Wij zijn Dytter: hét boekingsplatform voor de zorg dat zorgorganisaties en zorgverleners met elkaar verbindt. Bij ons boek je supersnel goede zorgverleners. Een dienst wordt gemiddeld in 1,5 uur opgelost. Bijvoorbeeld wanneer er plots iemand uitvalt en er daarom niet meer aan de zorgvraag kan worden voldaan. Zet een dienst in het platform met het voor jou gewenste uurtarief en wacht –gemiddeld 1,5 uur dus – tot de dienst is geaccepteerd. Inloggen, zoeken en boeken. Zo simpel is het.

Ontdek zelf wat Dytter voor jouw zorgorganisatie kan betekenen. Als je je telefoonnummer of mailadres invult, belt of mailt Didier je snel terug.

Zij gingen je voor.

De voordelen.

 • 1

  1. Scherpe tarieven.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. De juiste mensen.

  Zoek tussen duizenden zorgverleners en vind de mensen met de juiste beschikbaarheid en kwalificaties. De administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.

 • 3

  3. Heldere afspraken.

  Je weet precies wie je plant, voor welk tarief en tegen welke voorwaarden. Dat hebben we duidelijk vastgelegd, voor jou én voor de zorgverlener die je boekt.

Meer weten? Even bellen?

Ontdek zelf wat Dytter voor jouw zorgorganisatie kan betekenen. Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.
"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg

Succesverhalen