Onze screening: dit hebben we van je nodig.

Bij Dytter gaan we voor revolutionair goede zorg. Dat kan alleen als al onze zorgverleners de juiste papieren hebben. Daarom vragen we je om de volgende documenten:

1. Je KvK-nummer.
Als ondernemer in de zorg ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, afgekort: KvK. Je achtcijferige KvK-nummer vind je op de welkomstbrief van de KvK of in het online Handelsregister.

2. Een kopie van je zorgdiploma.
We accepteren alleen diploma's vanuit het DUO-register. Kun je die niet vinden? Probeer dan eens de diplomahulp van DUO.

3. Een kopie van je identiteitsbewijs.
Het veiligste is om je persoonlijke gegevens door te strepen en een watermerk op je ID te zetten. Dat doe je met de KopieID-app van de Rijksoverheid.

4. Een Verklaring Omtrent Gedrag.
De Verklaring Omtrent Gedrag, afgekort VOG, mag maximaal twee jaar oud zijn. Kun je ‘m niet vinden, vraag ‘m dan hier opnieuw aan. Je hebt screeningsprofiel 45 Gezondheidszorg en welzijn voor mens en dier nodig.

Let op: commerciële tussenpartijen die een VOG voor je aanvragen, rekenen extra kosten en zijn niet sneller dan wanneer je het zelf doet via de officiële website.

5. Kopie bewijs aansluiting geschilleninstantie.
Iedere zorgverlener moet zich aansluiten bij een externe geschilleninstantie. Dat staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, afgekort: Wkkgz. Met die wet proberen we in Nederland de positie van cliënten te verbeteren. Op de website van het CIBG vind je een overzicht van erkende geschilleninstanties waarbij je je kunt aansluiten.

6. Kopie certificaten van bijscholing (vanaf mbo 2+).
Heb je naast je diploma ook certificaten gehaald door je bij te scholen? Stuur dan ook een kopie van die certificaten. De certificaten voor verpleegtechnische handelingen die passen bij je niveau, mogen niet ouder zijn dan twee jaar.

Heb je minder dan twee jaar geleden je diploma gehaald en nog geen certificaten? Vul dan een zelfverklaring in. Download daarvoor de templates voor verpleegtechnische handelingen en voorbehouden handelingen. Vul ze in en upload ze tijdens ons onboardingsproces.

7. BIG-registratienummer (vanaf VVT mbo 4).
In het BIG-register staat voor elke zorgverlener de juiste registratie. Beroepstitels als verpleegkundige, verloskundige en arts mag je alleen voeren als je in dat register staat. En alleen met die registratie mag je zelfstandig handelingen uitvoeren die horen bij je beroep. Stuur daarom je BIG-nummer op. Weet je het nummer niet? Zoek het dan op in het register.

Zo stuur je ons je documenten.

Upload ze in een paar klikken in je Dytter-account. Zodra wij je documenten hebben gekregen, starten we de screening. We zijn binnen drie werkdagen klaar. Daarna kun je meteen aan de slag. Heb je vragen? Bel ons dan op 030 22 73 351 of stuur een mailtje naar contact@dytter.com


Altijd je documenten up to date.

We helpen je bij het up to date houden van je documenten. Daarom checken we regelmatig of alles nog klopt. Zo niet, dan krijg je ruim van tevoren een bericht van ons. Deze documenten hebben een verloopdatum:

  • Je Verklaring Omtrent Gedrag, afgekort VOG
  • Je identiteitsbewijs
  • Je aansluitbewijs van de geschillencommissie, afgekort Wkkgz
  • Je verpleegtechnische handelingen
  • Je voorbehouden handelingen

Je krijgt ruim van tevoren een seintje als het tijd is een van je documenten te vervangen. Zo heb je alle tijd om een nieuwe te sturen.

Aan de slag met Dytter? Sluit je aan, net als duizenden andere zorgverleners