Precies de tools die je zorgorganisatie nodig heeft.

Personeelstekort, ziekteverzuim en een ingewikkelde zorgplanning. Het zijn zaken waar je als zorgorganisatie waarschijnlijk mee te maken hebt. Boekingsplatform Dytter biedt een betaalbare, slimme en snelle oplossing. Geen overbodige luxe als je bedenkt dat er in 2040 één op de vier Nederlanders in de zorg moeten werken om te voldoen aan de zorgbehoefte. In 2020 waren dit er nog één op zeven.

Bij Dytter staan 1800 zorgverleners te popelen om direct aan de slag te gaan. Sluit je net als talloze zorgorganisaties aan bij ons platform. We hebben een revolutie in de zorg ontketend. Omdat we trots zijn op de zorg in Nederland, maar ook zien hoeveel winst er nog te behalen valt als je de menselijkheid van de zorg combineert met de digitale mogelijkheden van nu. Zorg wordt dan niet alleen betaalbaarder, maar ook beter, makkelijker en sneller geregeld.

Benieuwd wat we voor jouw zorgorganisatie kunnen betekenen? Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.

De voordelen.

 • 1

  1. Betaalbaarder.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. Sneller.

  Inloggen, zoeken, boeken. Zo simpel is het. Heb je nu meteen iemand nodig? Ook dat kan, met Dytter Direct.

 • 3

  3. Slimmer.

  Je ziet precies wie beschikbaar is en wie niet, wat ze kunnen en wat niet. Zorg vinden en plannen was nog nooit zo makkelijk. En de administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.

Meer weten? Even bellen?

Ontdek zelf wat Dytter voor jouw zorgorganisatie kan betekenen. Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.

Deze zorgorganisaties gingen je voor

"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg

Succesverhalen