Werken aan de zorg van morgen.

Zodat we families zelf in staat stellen om hun eigen zorg te regelen. Wat in 2014 begon als een droom wordt werkelijkheid. Van de eerst boekende klant in 2018, naar de talloze zorgorganisaties en duizenden zorgverleners die zich hebben aangesloten. Hier in Nederland en sinds 2021 ook in Duitsland en Noorwegen. Inmiddels werken we met ruim twintig ambitieuze en meer-dan-een-tikkie eigenwijze collega's aan die droom in binnen- en buitenland. Daarmee komt de dag waarop deze droom werkelijkheid wordt steeds dichterbij.

Onze kernwaarden.

Deze beschrijven onze cultuur: wie we zijn, wat we doen en hoe we handelen. En ze helpen ons in iedere keuzes die we maken, klein of groot.

Briljant Goed.

Voor minder doen we het niet.
Goede zorg staat op één, daarom doen we wat we doen. Om dat te bereiken bouwen we aan een goed platform, met de beste mensen en staat de gebruiker centraal.​

Super Snel.

Van A naar D. Als een raket.
We houden we van snelheid. Dat zie je terug in onze keuzes, manier van werken en ons platform. Niet alles lukt direct, maar we durven en doen.Natuurlijk Betaalbaar.

Transparant en doelgericht.
Zonder kleine lettertjes of grote kantoorpanden. We blijven klein en houden de kosten laag. Zo zorgen we voor zorg die iedereen kan betalen.Gewoon Eenvoudig.

Focussen op wat echt belangrijk is.
Het klinkt makkelijk, en dat is het ook. Is dat het niet? Doen we het niet.Echte Familie.

Voor elkaar, met elkaar.
We eten met elkaar aan de keukentafel, vieren verjaardagen zoals je thuis doet en zijn open en eerlijk. Dat is onze kracht. Want als het over familie gaat, gaat het over ons allemaal.


"Dytter bestaat uit een klein team fijne collega's. Door de energie en gedrevenheid van de mensen is elke dag op kantoor een feest."

Franny

Kom je bij ons team?