We hebben een revolutie in de zorg ontketend.

Nergens ter wereld hebben we de zorg zo goed geregeld als hier. Toch komen zorgorganisaties handen tekort. Ervaren zorgverleners een hoge werkdruk. En krijgen zorgvragers niet de aandacht die ze verdienen. Daarom hebben we een revolutie ontketend in de zorg.

Met ons boekingsplatform Dytter combineren we de menselijkheid van de zorg met de digitale mogelijkheden van nu. Zo vinden zorgorganisaties de zorgverleners die ze nodig hebben, betaalbaarder, slimmer en sneller dan ze gewend zijn. En vinden zorgverleners de diensten die ze willen werken, in meer vrijheid en onder eigen voorwaarden.

‘’Er komt een dag dat mensen zelf hun eigen zorg boeken. Gewoon met een app. Die dag ligt niet ver meer in de toekomst.’’

André Piso, de bedenker en oprichter van Dytter

Waarom het tijd werd voor een revolutie.

Het is 2014. Onze oprichter André Piso werkt op dat moment bij Microsoft, in de Verenigde Staten. Op een avond belt zijn moeder. Ze is radeloos. Het zorgen voor de vader van André, die lijdt aan alzheimer, wordt haar te zwaar.

André, die gewend is alles te regelen met een app, duikt het internet op om thuiszorg te regelen voor zijn vader. Al gauw ontdekt André dat het regelen van thuiszorg ingewikkelder is dan alle complexe systemen die hij in zijn lange carrière in de techsector voorbij heeft zien komen. Veel kastjes, nog meer muren, onbegrijpelijke constructies, en dat alles op een snelheid waar een schildpad moedeloos van wordt.

In gesprek met zorgorganisaties, -verleners en -vragers over zijn bevindingen rond de zorg voor zijn vader, vindt André veel weerklank. Overal in de zorg voelt men: het moet makkelijker, slimmer en sneller. Zorgorganisaties hebben meer handen nodig. Zorgverleners hebben het recht beter betaald te worden. Cliënten verdienen meer aandacht.

Het is tijd voor een revolutie in de zorg, besluit André. Hij neemt afscheid bij Microsoft en bouwt in samenwerking met zorgorganisaties online platform Dytter, vol slimme technologie, in een digitale omgeving die iedereen snapt. Zorgorganisaties vinden en plannen er de zorgverleners die ze nodig hebben. Zorgverleners vinden er de diensten die ze graag werken. En dat maakt dat zorgvragers de aandacht krijgen die ze verdienen.

Flash forward naar nu. We groeien hard. Talloze zorgorganisaties en duizenden zorgverleners hebben zich aangesloten, hier in Nederland, en sinds 2021 ook in Duitsland en Noorwegen. Een droom die uitkomt. Onze ultieme droom, een wereld waarin mensen zelf hun eigen zorg boeken, dat is voor nu nog (nabije) toekomstmuziek. Maar de revolutie, die is ontketend.

Het verhaal achter onze revolutie.

"Bij Dytter maken we impact door de zorg eenvoudiger en toegankelijker te maken. Ik wil laten zien dat het anders en sneller kan door cliënten zelf de regie te laten nemen."

Tara, zorgt voor de operatie en strategie

Een revolutie ontketen je samen.

André
De bedenker en oprichter van Dytter

Dania
Zorgt voor het team en het kantoor

Tara
Zorgt voor de operatie en strategie

Thijs
Zorgt voor de operatie en strategie

Franny
Doet de financiën

Didier
Doet de verkoop

Jorn
Doet de verkoop

Gretha
Zorgt voor de zorgverleners

Emma
Zorgt voor de zorgverleners

Kay
Zorgt voor de zorgverleners

Joey
Zorgt voor de zorgorganisaties

Nick
Zorgt voor de zorgorganisaties

Sasha
Zorgt voor de zorgverleners

Leonie
Doet de marketing

Melissa
Doet de marketing

Nienke
Doet de marketing

Bart
Bouwt aan de techniek

Luisa
Bouwt aan de techniek

Giovanni
Bouwt aan de techniek

Mariëtte
Bouwt aan de techniek

Karim
Bouwt aan de techniek

Nienke
Zorgt voor de projecten

Tonnie
Adviseert het team

Elles
Adviseert het team

Coen
Adviseert het team

Wim
Adviseert het team

Martin
Adviseert het team