Over het boekingsplatform.


We hebben een revolutie in de zorg ontketend.
Omdat we trots zijn op de zorg in Nederland. Maar ook zien hoeveel winst er nog te behalen valt als je de menselijkheid van de zorg combineert met de digitale mogelijkheden van nu. Zorg wordt dan niet alleen betaalbaarder, maar ook beter, makkelijker en sneller geregeld.

Maak kennis met Dytter: een boekingsplatform waarbij je de kwaliteit en de betrouwbaarheid krijgt die je verwacht in de zorg.

Kwaliteit, kwaliteit, kwaliteit.

Ja, zorg kan sneller, makkelijker en betaalbaarder geregeld. Maar zorg is geen product. Zorg gaat over mensen. Kwaliteit is daarom het allerbelangrijkste. We doen er dus alles aan om de best mogelijke service te bieden, voor zowel zorgverleners als zorgorganisaties.


Screening.

Alle zorgverleners zijn gescreend en gecontroleerd op onder andere diploma’s en Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Zodra documenten verlopen zijn, zorgen we samen met de zorgverlener dat er op tijd nieuwe komen. Meer informatie over de screening lees je hier.

Advies.

Zorgverleners worden geholpen bij het bepalen van een gunstig uurtarief en geadviseerd op het gebied van scholing en verzekeringen.


Duidelijkheid.

Bij elke geaccepteerde dienst ontstaat automatisch een overeenkomst tussen de zorgverlener en de zorgorganisatie. Daarin staan voor beide partijen de rechten en plichten. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en is het duidelijk dat het niet gaat om een werkgever-werknemer-relatie.

Ongeëvenaarde techniek.

Zonder al te technisch te worden: we hebben een dijk van een motor in het platform gestopt. Voor de tech geek die daar toch iets meer over wil weten: daarmee bedoelen we: technologie van Microsoft Azure, gebouwd op het .NET framework, met de nieuwste code als het gaat om relationele databases in SQL, cloud services en authentication, en een React-gebaseerde frontend. En natuurlijk hebben we de juiste specifieke toelatingen en certificeringen voor de zorgsector.