Hi, wij zijn Dytter.


We hebben een revolutie in de zorg ontketend. Nergens ter wereld hebben we de zorg zo goed geregeld als hier. Toch komen zorgorganisaties handen tekort. Ervaren zorgverleners een hoge werkdruk. En krijgen zorgvragers niet de aandacht die ze verdienen. Daarom is het tijd voor die revolutie.

Ons verhaal.

Het is 2014. Onze oprichter André Piso werkt op dat moment bij Microsoft, in de Verenigde Staten. Op een avond belt zijn moeder. Ze is radeloos. Het zorgen voor de vader van André, die lijdt aan alzheimer, wordt haar te zwaar.

André, die gewend is alles te regelen met een app, duikt het internet op om thuiszorg te regelen voor zijn vader. Al gauw ontdekt André dat het regelen van thuiszorg ingewikkelder is dan alle complexe systemen die hij in zijn lange carrière in de techsector voorbij heeft zien komen. Veel kastjes, nog meer muren, onbegrijpelijke constructies, en dat alles op een snelheid waar een schildpad moedeloos van wordt.


Droomteam voor revolutie.​

Wat in 2014 begon als een droom wordt werkelijkheid. Met een team jonge, gedreven collega's werken we hard aan verandering in de zorg. 

"Bij Dytter maken we impact door de zorg eenvoudiger en toegankelijker te maken. Ik wil laten zien dat het anders en sneller kan door cliënten zelf de regie te laten nemen."
Tara Zorgt voor de operatie en strategie
"Dytter zorgt ervoor dat ik kan werken aan mijn droom: verschil maken in de zorg."
Gretha Zorgt voor de zorgverleners
"De zorg raakt ons allemaal, of we nou willen of niet. Werken bij Dytter betekent voor mij werken aan onze eigen toekomst en juist die een stukje makkelijker te maken."
Leonie Doet de marketing