Mireille: ‘Dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen door de zorg die ik verleen vind ik een van de mooiste dingen aan mijn werk.’

In december 2018 ging de eerste zzp'er aan de slag via Dytter bij zorgorganisatie Cordaan in Amsterdam. We stellen deze zorgverlener graag aan je voor. In deze blog staat in het zonnetje: Mireille van Rey

Mireille van Rey.jpg

Naam: Mireille van Rey

Leeftijd: 48 jaar

Opleiding/Functie: Mavo, MBO 3 VIG & EVV (Eerste verantwoordelijk verzorgende).

Vooral werkzaam: In de wijkzorg en intramuraal

Gezin: ik heb een partner en ben moeder van 4 zonen


Wat doe je graag in je vrije tijd:

Ik hou van reizen en bezig zijn met mijn kinderen.

Wat vind je het mooiste aan je werk:

Het mooiste van mijn werk vind ik de vrijheid die ik heb en het feit dat ik zelf mijn diensten kan inplannen. Ook vind ik het mooi dat mensen zolang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen door de zorg die ik verleen.

Wat was voor jouw de reden om zzp’er te worden:
De vrijheid die ik heb om mijn werk en privé goed kan combineren.

De reden waarom ik voor Dytter ben komen werken:

De reden dat ik voor Dytter ben gaan werken is omdat ik werk, privé en vrije tijd goed kan combineren. Ik kan zelf bepalen wanneer ik werk. Zo blijf ik in balans.

Wat is jouw grootste droom:

Ik heb geen grote dromen. Gezondheid is in de tijd waarin wij nu leven een groot erfgoed!


Wil jij je verhaal of een mooie ervaring delen met je collega's? Stuur ons een appje of mail ons. Wie weet sta jij binnenkort in het zonnetje.

Wij en derden gebruiken cookies op onze website. We gebruiken cookies voor statistische, voorkeur en marketing doeleinden. Google Analytics cookies zijn geanonimiseerd. Door op ‘Accepteren’ te klikken accepteer je het gebruik van alle cookies zoals beschreven in onze privacy-statement.