Of je het nou wilt of niet, op een dag zullen we allemaal in een bepaalde vorm zorg nodig hebben.”

Timor DehzadSales Manager
54. Timor aan bureau.jpg

Maak kennis met Timor

Maak kennis met de mensen achter Dytter. Door tien vragen te stellen over werk, privé en wat er verder ter tafel komt geven we je een kijkje achter de schermen en leer je onze collega's nog beter kennen. Deze maand staat Timor in de spotlight, Sales Manager bij Dytter.


Hoe is jouw carrière bij Dytter begonnen?
Ik werkte hiervoor als Service Manager waarbij ik vooral operationeel betrokken was bij een aantal klanten. In 2020 heb ik de overstap gemaakt naar Sales, een mooie stap in mijn carrière. Toch miste ik de maatschappelijke relevantie in mijn werk, iets waar het bij Dytter niet aan ontbreekt. Hoe mooi is het om een product te mogen adviseren dat niet alleen levens verbetert, maar ook innovatief is en technologisch vooruit loopt? Na een gesprek met André (CEO) en Thijs (Business Development Manager) was ik eigenlijk meteen verkocht door het verhaal en de missie van Dytter.


Wat zijn jouw werkzaamheden?
Onze droom is dat mensen zorg zoeken & boeken zoals ze boodschappen doen. Die droom willen we juist samen met zorgorganisaties realiseren. Als Sales Manager ben ik elke dag bezig om de beste matches te vinden tussen zorgorganisaties en Dytter. Met hen samen maken we de zorg eenvoudiger, sneller en betaalbaarder. Dat doe ik natuurlijk ook samen met een onwijs creatief team. We hebben al ontzettend veel gerealiseerd, daar ben ik erg trots op.


Werken bij Dytter betekent werken aan een droom. Wat is jouw droom?
Of je het nou wilt of niet, op een dag zullen we allemaal in een bepaalde vorm zorg nodig hebben. Hoe ik ervoor kan zorgen dat ik later de goede zorg krijg en wat daarin voor mij belangrijk is, zijn vragen die mij bezighouden. Heb ik daar later genoeg keuzevrijheid in? Gaan familie of vrienden mij helpen, of iemand die ik niet ken? Voor mij zijn empathie, zorgzaamheid en vooral toegankelijkheid belangrijk. Mijn droom met Dytter is om het voor mensen zo eenvoudig mogelijk te maken om de zorg te krijgen waar ze recht op hebben.


Wat is het eerste dat je doet wanneer je thuiskomt na een werkdag?

Het eerste wat ik doe wanneer ik thuiskom is mijn pak omwisselen voor een chille trainingsbroek. Daarna? Kijken wat er in de koelkast ligt!


Als je een dag in de schoenen van een andere collega mag staan, wie zou dat dan zijn?
Ik zou wel een dag in de schoenen willen staan van Bart, onze Software Engineer. Het lijkt me echt gaaf om zijn skills te bezitten en software te bouwen "from scratch."


Jij bent vaak de DJ op kantoor, welk nummer mag absoluut niet ontbreken op de ideale vrijdagmiddagborrel?
Ik word vaak verplicht om de rol van DJ aan te nemen op kantoor, inderdaad! Het nummer wat niet mag ontbreken is voor mij op dit moment SFB - Shutdown.

Luisteren? Klik hier.


Aan welke huishoudelijk klus heb jij echt een hekel?
Ik heb een hekel aan strijken. Best lastig wanneer je vaak een nette blouse aantrekt. Hoe goed ik ook mijn best doe en hoeveel middeltjes ik ook gebruik, ik blijf maar kreukels tegenkomen! Misschien hebben onze lezers een goede tip. (Laat het ons vooral weten, we geven het door aan Timor)


Kun je ons iets vertellen wat zelfs collega’s nog niet weten?

Ik ben een hele grote astronomie (sterrenkunde) fan. Ik weet nog hoe ik vroeger met een telescoop naar de maan keek en onwijs onder de indruk was van wat ik zag. Ik volg ook alle ontwikkelingen rondom ruimtevaart en bedrijven als SpaceX. Ik vind het verbluffend om te zien hoe wij als mens andere planeten ontdekken.


We zijn bijna aan het einde, maar niet zonder de vraag van Jordi te stellen: Aan welke gênante gebeurtenis denk jij liever niet te vaak terug?

Ehm, ik bel Jordi wel even privé om dit te bespreken.


Als slotvraag: wie moet er volgende maand in de spotlight staan? En welke vraag zou je deze collega willen stellen?

Mijn Sales collega Didier. Hem zou ik het volgende willen vragen: als je ooit een wereldreis mag maken, naar welk werelddeel zou je dan als eerste gaan en waarom?


Wil jij de volgende collega worden die we in de spotlight zetten? Check dan onze vacatures.