Meer zorg leveren met je eigen mensen.

Geef zorgmedewerkers de vrijheid waar ze om vragen.

Het is tijd voor verandering. Omdat we zien hoe moeilijk het is om zorgmedewerkers te vinden en vast te houden. De oplossing zit in het vasthouden van de mensen die je al hebt. We hebben te maken met een nieuwe generatie zorgverleners die meer uren wilt werken als ze zelf kunnen kiezen wanneer ze werken. Met Dytter Inside haal je een duurzame oplossing in huis door je eigen zorgmedewerkers de vrijheid te geven waar zij om vragen. Zo lever je meer zorg met je eigen medewerkers. En blijft een dienst toch openstaan? Dan schaal je binnen no-time op naar je flex- en zzp poule.

Met 1 druk op de knop een dienst ingevuld krijgen.

Duurzaam je eigen personeel inplannen. Dit is hoe het werkt.


1. Eigen medewerkers

De dienst wordt uitgezet onder eigen medewerkers, binnen teams, tussen teams en over de verschillende domeinen heen. Bijvoorbeeld: eigen zorgpersoneel dat normaal alleen intramuraal werkt, kan soms ook extramuraal werken.

2. Interne Flexpoule

Je schaalt makkelijk op naar je interne flexmedewerkers.

3. Zzp Poule

Blijft een dienst toch openstaan? Dan heeft Dytter met een druk op de knop een poule gescreende zzp'ers voor je klaarstaan.

De voordelen.

 • 1

  1. Tevreden medewerkers.

  Geef je medewerkers de vrijheid en het vertrouwen om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe ze werken. Dat maakt je een aantrekkelijke werkgever.

 • 2

  2. Alles in één.

  Eén handige, online omgeving waar je alles mee doet. Van het plannen van je eigen medewerkers tot het inzetten van je flexpoule, zzp'ers en het afhandelen van facturen.

 • 3

  3. Slim gebruik van eigen medewerkers.

  Inzet over de domeinen heen: personeel dat extramuraal werkt, kan mogelijk ook een keer intramuraal werken.