Onze missie.

De zorg voor iedereen, altijd en overal toegankelijk maken. Omdat je anno 2023 op elk moment van de dag zelf je zorg hoort te kunnen regelen.

Dytter is dé online marktplaats die vraag en aanbod in de zorg met elkaar verbindt .

We hebben een revolutie in de zorg ontketend. Nergens ter wereld hebben we de zorg zo goed geregeld als hier. Toch komen zorgorganisaties handen tekort. Ervaren zorgverleners een hoge werkdruk. En krijgen zorgvragers niet de aandacht die ze verdienen. Daarom is het tijd voor die revolutie.


0

zorgmomenten hebben we in 2022 gerealiseerd.

0 %

omzetgroei Year Over Year in de afgelopen 3 jaar.

0 %

van alle diensten op ons platform worden ingevuld.

Wat wij belangrijk vinden.

 • 1

  1. Regie

  Snel zelf je zorg zoeken en boeken, waar en wanneer het jou uitkomt. De rol van de consument wordt steeds groter, en ervaringen delen steeds belangrijker; denk aan bestellingen online doen dezelfde of volgende dag in huis zijn en online reviews die je kunt geven. 

 • 2

  2. Technologie

  Zonder al te technisch te worden, we hebben een dijk van een motor in het platform gestopt. Een platform bestaande uit een matchmaking tool en een payment solution. Schaalbaar én uniek, gebouwd door onze eigen developers.

 • 3

  3. Capaciteit

  Efficiënt plannen van zorgmedewerkers, snel en eenvoudig. Het Dytter platform draagt bij aan het verkorten van wachtlijsten, een snellere doorstroom uit ziekenhuizen en kunnen mensen langer op een fijne manier thuis blijven wonen.

Wat gaan we doen met de investeringen?

We voegen dit jaar de GHZ toe aan het aanbod, lanceren een vernieuwde app voor zorgverleners en we breiden uit naar de regio’s Utrecht en Rotterdam (en omgeving). En dat is niet alles. Ook starten we eind van dit jaar met de eerste stappen naar de consumentenmarkt waar we in de eerste helft van 2024 met pilots willen starten. Mooie doelen, veelbelovende resultaten en een gedreven team. Maar daar hebben we wel investering voor nodig. In deze ronde hebben we het doel 2 miljoen euro op te halen.

Onze groeidoelen in 2023 en 2024.

 1. In de Randstad ons bestand met zorgverleners te verbreden naar GHZ en in totaliteit verdubbelen naar 15.000 zorgverleners in 2024
 2. Een jaarlijkse verdubbeling van ons klantenbestand
 3. Een consistente omzetgroei van +150% op jaarbasis
 4. Een verbeterd geautomatiseerd platform op basis van AI technologie -met name onze marketplace payment solution
 5. Twee succesvolle pilots in de B2C en met in 2024 een jaaromzet van 5% van de totale omzet

Wie zijn wij.

 • Een team van 18 gedreven collega's
 • Hoofdkantoor in Utrecht
 • Operationeel sinds 2018
 • Zorgaanbod in de VVT
 • 6,5 miljoen omzet in 2022


Dytter in het nieuws.

Dytter finalist Rabo Duurzame Innovatieprijs.

Wij zijn trots! Dytter staat namelijk in de top 5 van de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 in de categorie Inclusieve samenleving & Gezondheid. Help je ons om te winnen?

Dytter en het Rise-programma van Techleap.

Wij hebben tof nieuws. Dytter is namelijk als techplatform geselecteerd voor het Rise-programma van Techleap.

Dytter bij Samen Sterk op SBS6.

Dytter spat van je beeldscherm af op 18 en 24 december. In het programma Samen Sterk vertellen over de kansen in de zorg en hoe technologie het verschil kan maken.

De vijftiende plek op de Technology Fast 50 award.

Op donderdag 3 november was het zover, de uitreiking van de Deloitte Fast 50 award. André en Tara waren namens Dytter aanwezig in Hilversum. En wat zijn we trots: plek 15 van de 50 - met bijna 2200% groei!