Dytter komt naar je toe.

Ontdek in welke steden en sectoren we al actief zijn. We breiden snel uit. Er als eerste bij zijn, wanneer Dytter ook bij jou in de buurt actief is? Laat hieronder je mailadres achter.

In deze sectoren maken we impact.

Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg

Als iemand niet meer volledig zelfstandig kan leven helpt de VVT daarbij. Dankzij thuiszorg kan iemand thuis blijven wonen met ondersteuning in bijvoorbeeld het huishouden. Ook levert thuiszorg hulp aan huis bij gezondheidsproblemen. Als een cliënt echt niet meer thuis kan wonen vanwege fysieke of mentale klachten kan iemand worden geplaatst in een verpleeg- of verzorgingstehuis. Daar krijgen ze tijdelijke of langdurige hulp.


Gehandicaptenzorg

De GHZ is in te delen in drie vormen: mensen met een lichamelijke beperking, verstandelijke beperking of zintuiglijke beperking. In Nederland wonen ongeveer 100.000 mensen met verstandelijke beperking en ruim één miljoen mensen met een zintuiglijke of lichamelijke beperking. Slechts een deel van deze mensen heeft zorg, begeleiding en/of ondersteuning nodig. Het doel van gehandicaptenzorg is dan ook om de mensen met een beperking zo goed mogelijk hun leven laten te leiden naar hun wensen en behoeften.


Wil je aan de slag bij Dytter via een van deze sectoren?