Goede mensen voor scherpe tarieven.

Zie zelf hoe Dytter werkt

Goede mensen voor scherpe tarieven.

Het vinden en plannen van genoeg en de juiste mensen, dat kan best lastig zijn. Met Dytter zoek je tussen duizenden zelfstandig zorgverleners precies de mensen die je nodig hebt, binnen het budget dat je beschikbaar hebt. Onze zorgverleners staan te popelen om voor jullie aan het werk te gaan.

Meer weten? Even bellen?

Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.

De voordelen.

 • 1

  1. Scherpe tarieven.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. De juiste mensen.

  Zoek tussen duizenden zorgverleners en vind de mensen met de juiste beschikbaarheid en kwalificaties. De administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.

 • 3

  3. Duidelijke afspraken

  Je weet precies wie je plant, voor welk tarief en tegen welke voorwaarden. Dat hebben we duidelijk vastgelegd, voor jou én voor de zorgverlener die je boekt.

"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg

Deze zorgorganisaties gingen je voor.

Zo makkelijker is Dytter.

Als planner vind en boek je direct betrouwbaar en gekwalificeerd zorgpersoneel. Voor meteen of voor straks. Betaalbaarder, sneller en slimmer dan je gewend bent.

1. Vraag je proefperiode aan en kijk rond.

Jullie grootste uitdaging: het vinden van genoeg mensen. Met Dytter zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

2. Aan de slag.

We maken een bedrijfsprofiel voor je aan en zorgen dat al je zorgplanners een eigen account hebben. Je ziet dan meteen hoe makkelijk Dytter werkt. Snap je toch iets niet? Kijk dan even in de handleiding of bel ons even.

3. Ontdek de voordelen en besluit of je door wilt.

Tijdens je proefmaand ontdek je hoeveel betaalbaarder, sneller en slimmer Dytter voor je werkt. Na je proefmaand bellen we je om te vragen of je door wilt. Ja? Mooi, welkom. Nee? Even goede vrienden - maar stiekem weten we nu al dat je door wilt.

Onze droom?

Dat zorgorganisaties alle cliënten de tijd en aandacht kunnen geven die ze verdienen.

Succesverhalen