Dytter Private.

Jullie grootste uitdaging: het leggen van de planningspuzzel. Met Dytter Private heb je maximaal overzicht en inzicht in al je interne en externe zorgverleners. En wordt het maken van de optimale planning een piece of cake.

Slimme technologie voor goede zorg. Vandaag de dag leven we in een wereld waarin je iedere dag het gemak van technologie ervaart. Je bestelt online je boodschappen, regelt een taxi en werkt met collega’s samen vanuit huis. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook voor de zorg. Zeker nu zorgorganisaties meer en meer behoefte hebben aan snel, makkelijk en flexibel zorg kunnen plannen.

Met Dytter Private maak je slim gebruik van data en automatiseer je tijdrovende processen. Zo wordt plannen binnen teams, tussen teams - en zelfs over verschillende organisaties heen - een stuk makkelijker. Bereid je voor op de toekomstige manier van plannen en richt je als organisatie op wat er het meest toe doet: cliënten de tijd en aandacht geven die ze verdienen en het vergroten van het werkplezier van je medewerkers.

"De tijd is voorbij dat je maar moet afwachten wie er aan je bed verschijnt"

Maarten van Rixtel
 • 1

  1. Plan eenvoudig

  Plan je zorgverleners makkelijker en efficiënter in, zodat je tijd en geld bespaart.

 • 2

  2. Gebruik data

  Gebruik meer data bij het plannen van je zorgverleners, zodat je bijvoorbeeld onhandige routes voorkomt.

 • 3

  3. Meer regie

  Geef je zorgverleners meer regie over hun eigen planning, zodat ze blijer zijn met hun werk.

Om te lezen.

Succesverhalen: Sensire & Dytter.

Maarten van Rixtel, bestuurder van Sensire, pleit voor digitale innovatie in de zorg. En zo denkt André, oprichter van Dytter, er ook over. Een samenwerking kon dan ook niet uit blijven.

Boekingsplatform Dytter krijgt MIT-subsidie.

Boekingsplatform Dytter krijgt MIT-subsidie toegekend voor ontwikkeling slimme planningsapp thuiszorg.