Binnen 1,5 uur extra zorgverleners met Dytter Direct.

Als planner weet je als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om een op te lossen. Wanneer er plots iemand uitvalt en er daarom niet meer aan de zorgvraag kan worden voldoen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk een vervangend zorgverlener vinden. Wij snappen dat.  Daarom werkt ons platform snel. Zo snel dat spoeddiensten gemiddeld in anderhalf uur zijn opgelost. Het enige dat je hoeft te doen, is een dienst in ons platform zetten. Onze zorgverleners komen naar je toe. Zo simpel is het.

De voordelen.

 • 1

  1. Scherpe tarieven.

  Je betaalt minder, want je zoekt en boekt via een slim platform zonder dure tussenpersonen: het uurtarief van de zorgverlener + 10% boekingskosten.

 • 2

  2. De juiste mensen.

  Zoek tussen duizenden zorgverleners en vind de mensen met de juiste beschikbaarheid en kwalificaties. De administratie en screening hebben wij al voor je gedaan.

 • 3

  3. Duidelijke afspraken

  Je weet precies wie je plant, voor welk tarief en tegen welke voorwaarden. Dat hebben we duidelijk vastgelegd, voor jou én voor de zorgverlener die je boekt.

Meer weten? Even bellen?

Ontdek zelf wat Dytter voor jouw zorgorganisatie kan betekenen. Als je je telefoonnummer invult, belt Didier je snel terug.

Deze zorgorganisaties gingen je voor.

"Ik kan beter inspelen op de vakanties van de kinderen. Dat vind ik zo relaxt."
Marjanne Boots Zelfstandig zorverlener
"Dankzij Dytter heb ik, als planner, heel wat minder stress."
Michel de Rooij Planner
"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt"
André Brand Bestuurder Hilverzorg

Succesverhalen

Zo werkt Dytter.

 • 1

  1. Vraag je proefperiode aan en kijk rond.

  Jullie grootste uitdaging: het vinden van genoeg mensen. Met Dytter zoek en boek je de zorgverleners die je nodig hebt, met de juiste kennis en kunde, op de juiste momenten en binnen je budget.

 • 2

  2. Aan de slag.

  We maken een bedrijfsprofiel voor je aan en zorgen dat al je zorgplanners een eigen account hebben. Je ziet dan meteen hoe makkelijk Dytter werkt. Snap je toch iets niet? Kijk dan even in de handleiding of bel ons even.

 • 3

  3. Ontdek de voordelen en besluit of je door wilt.

  Tijdens je proefmaand ontdek je hoeveel betaalbaarder, sneller en slimmer Dytter voor je werkt. Na je proefmaand bellen we je om te vragen of je door wilt. Ja? Mooi, welkom. Nee? Even goede vrienden - maar stiekem weten we nu al dat je door wilt.