Zorgeloze zorg, het kan met Dytter.

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

Zorg zonder gedoe. Wat houdt dat eigenlijk in? Dat is een goede vraag, die waarschijnlijk niet slechts één antwoord heeft. Zorg is tenslotte voor iedereen anders.

Ongeacht waar je bent of wanneer het gebeurt: als jou of je naasten iets overkomt, wil je dat de mogelijkheid tot zorg binnen handbereik is. Letterlijk. Dat klinkt nu misschien nog als iets onwerkelijks, maar het is wel de toekomst. En wie toekomst zegt, zegt ‘technologie’. Daarom is het zo belangrijk dat de zorgsector open staat voor digitale oplossingen. In het geval van Dytter zorgen deze factoren er namelijk voor dat straks iedereen, overal toegang heeft tot zorg.

Zorg zonder gedoe: persoonlijk.
Als er één factor van groot belang is in de zorg, dan is het wel het menselijke en directe contact. Te vaak loopt de aanvraag uit op een boel papierwerk, terwijl dit vrijwel altijd onnodig is. Hoe fijn zou het zijn als zorgaanvragen op een logische en prettige manier kunnen worden ingevuld, zonder allerhande tussenpersonen die het proces lastiger maken? En dus werken we er met Dytter dag en nacht aan om ervoor te zorgen dat dit niet nodig is, zodat degene die de zorg aanvraagt, weet waar hij of zij aan toe is.

Zorg zonder gedoe: zekerheid.
Het is de nachtmerrie van iedere planner: het aantal zorgaanvragen is hoger dan het beschikbare zorgpersoneel, waardoor je in de knel komt met je zorgplanning. De grote vraag: wie kun je nog vragen om bij te springen? In het ergste geval moet je zorgaanvragen weigeren of afzeggen, doordat er simpelweg niemand is om de cliënt in kwestie te helpen. En dat zorgt weer voor een vlek op je reputatie als zorgorganisatie. Een situatie waar niemand blij van wordt. Met Dytter vul je je zorgaanvragen met één druk op de knop in, óók als er even onvoldoende handen aan het bed lijken te zijn.

Zorg zonder gedoe: snelheid.
Het regelen van goede zorg hoeft niet (onnodig) veel tijd te kosten. Toch is dat vaak wel zo. Inplannen van de juiste mensen op de juiste plekken en tijdstippen is mensenwerk - en dat zal ook altijd zo blijven. Voor een deel dan, want met Dytter neem je een boel gedoe uit handen. Deze oplossing op het gebied van zorg plant vóór jou: in plaats van dat je zelf minutenlang bezig bent met het vinden van de juiste zorgverlener, zoekt Dytter hem of haar voor je.


Zo makkelijk kan het zijn. Dat is Dytter: omdat goede zorg prima zónder gedoe kan worden geregeld.