Waarom kiezen voor zorgplatform Dytter?

Gepubliceerd op
Leestijd 4 minuten

Allereerst leggen we graag aan je uit wat we bedoelen met een zorgplatform, want dat is nogal een breed begrip. Zo heb je zorgplatformen die informatie delen van cliënten binnen een ziekenhuis of zorgorganisatie, of nieuws artikelen verzamelen voor iedereen die in de zorg werkt. Denk aan ECD en EPD. Maar een zorgplatform is ook een omgeving waar zelfstandige zorgverleners en zorgorganisaties samen worden gebracht. En dit laatste, dat is waar we in deze blog dieper op in gaan.

Waar bij een bemiddelingsbureau medewerkers op zoek gaan naar een geschikte zorgverlener maakt bij een zorgplatform, zoals Dytter, de slimme technologie de match. Zie het als een online marktplaats, waar vraag en aanbod samenkomt. De zorgorganisatie zorgt voor het werkaanbod, jij hebt rechtstreeks contact met hen. Geen onnodige schakels, je hebt de touwtjes zelf in handen.

Om de juiste match te kunnen maken hebben wij, als zorgplatform, zorgverleners nodig met de juiste profielen die wij kunnen aanbieden aan zorgorganisaties. Deze maak jij als zzp’er zelf aan. Hier wordt zichtbaar wat jouw werkniveau is, in welke zorgsector je wilt werken, wat je gewenste werkafstand is en welk tarief je vraagt. Daarna vul je in wanneer je beschikbaar bent de aankomende periode. Al deze informatie wordt verzameld door ons platform en gebruikt bij het vinden van de juiste match. Zodra er een vraag binnenkomt van de zorgorganisatie maakt het platform de match en brengt je met de organisatie in contact.

En dan nu de vijf belangrijkste redenen om te kiezen voor een zorgplatform:

 1. Werkaanbod dat bij jou past.
  Een zorgplatform doet de sales voor jou. Wij verzamelen gevarieerd en afwisselend werkaanbod. Het enige wat jij hoeft te doen is ervoor zorgen dat je profiel er tiptop uitziet en reageren op de diensten en verzoeken waar je enthousiast van wordt. Dat scheelt je veel tijd, zo kun jij je volledig richten op dat wat ertoe doet; het verlenen van goede zorg. Het platform zal altijd rekening houden met jouw opgegeven werkafstand. Een leuke bijkomstigheid is dat je in contact komt met organisaties waar je wellicht niet eerder van had gehoord. Bevalt het je? Dan kun je ervoor kiezen vaker aan de slag te gaan. Zo niet, dan neem je de volgende keer een verzoek van een andere organisatie aan.

 2. Werken op jouw manier.
  Bij het zorgplatform Dytter heb je zelf de touwtjes in handen. Jij bepaalt waar, wanneer en voor welk tarief je aan het werk gaat. Er is geen minimum of maximumbedrag, jij beslist. Kun je een dag niet? Dan geef je binnen het platform aan dat je die dag niet beschikbaar bent. Wil je liever niet verder dan 30 minuten reizen? Geen probleem. Je kunt jouw profiel altijd zelf aanpassen. Dus ga je verhuizen, wil je toch dichterbij huis werken of heb je onverwachts een weekje vakantie geboekt? Binnen een paar seconden is het platform op de hoogte en houdt het hier rekening mee bij het maken van de volgende match.

 3. Een zorgplatform is altijd bereikbaar.
  Net als de zorg, die gaat ook 24 uur per dag door. Dat is zo fijn aan technologie, die is altijd en overal beschikbaar. Dus heb je onverwachts een gaatje in je agenda? Of droom jij tijdens je nachtdienst weg van je volgende dienst op die leuke afdeling? Open de Dytter app voor zorgverleners en zie meteen wat het werkaanbod is.

 4. Jij bepaalt je eigen uurtarief.
  En dus heb je ook over je inkomsten de regie. Wij geven je geen vaste tarieven mee, jij bepaalt wat je wilt verdienen per uur. Zo is het voor de zorgorganisatie direct duidelijk welk tarief jij hanteert en weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Transparantie zorgt voor minder gedoe. Geen onnodige kosten betekent ook geen vast maandbedrag. Bij Dytter houden wij de prijs laag: 5% fee van wat je verdient betaal je aan ons. En natuurlijk vragen wij ook een betaling aan de zorgorganisatie, zodat de lasten worden verdeeld en iedereen goedkoper uit is. De fee gebruiken wij om jouw gebruikerservaring te verbeteren, houden we de app up-to-date en zorgen we ervoor dat er steeds meer zorgorganisaties aansluiten zodat jij nog meer keuzevrijheid hebt in het kiezen van opdrachten.

 5. Wij regelen de administratie.
  De zorg draait om mensen, niet om administratie. De techniek van een zorgplatform speelt daarop in. Administratie is te automatiseren, mensenwerk niet. Daarom regelen wij, als zorgplatform, het papierwerk voor je. Je meld je aan, vult je profiel in, upload je documenten en bepaalt je tarief. In een paar klikken kun je aan de slag. Is een document verlopen? Dan ontvang je van ons een reminder. Geen gedoe met het versturen van cv’s of een sollicitatiegesprek voor een eenmalige opdracht. En na afloop helpt het platform je bij de administratie. Normaal gesproken stuur jij een factuur aan de klant. Bij Dytter sturen wij de factuur namens jou naar de zorgorganisatie. Deze factuur ontvang jij ook. Dus; sit back and relax. Binnen 30 dagen na facturatie heb jij je geld op je rekening staan.

Een zorgplatform geeft je gemak, snelheid, regie én houdt het financieel aantrekkelijk. Ruim 1.800 zzp’ers doen al mee, ervaren dagelijks het gemak van onze app. Hun ervaringen lees je hier, net als de verhalen van de zorgorganisaties waar wij mee samenwerken.


Wij zien een wereld voor ons waarin jij als zelfstandig zorgverlener zorg levert wanneer en waar jij wilt, voor jouw eigen uurtarief en zonder gedoe. De zorg is toe aan een update, en samen gaan we het verschil maken. Waar wacht je nog op?