Snel zzp'ers in de zorg vinden en uren accorderen.

Gepubliceerd op

Goede zzp’ers in de zorg vinden. Ga er maar aanstaan. En dan moet je na afloop ook nog de administratie rondom de uren regelen. Als planner of teamcoördinator heb je er je handen vol aan. Maar gelukkig is er nu de Dytter-app. Daarmee heb je direct toegang tot een netwerk van zorgprofessionals bij jou in de buurt. Ook als je last minute een zieke hebt. Bovendien handel je in een handomdraai de urenadministratie af. Zo gemakkelijk kan het zijn. Lees hier hoe het werkt.

Stap 1: je hebt een match.
In de Dytter-app geven de door ons goedgekeurde zorgverleners in de zorg precies aan wanneer ze willen werken. En wat hun uurtarief is. Als planner maak je een keuze en boek je ze meteen voor een dienst. Heb je een zieke of is er een calamiteit? Plaats dan een spoedaanvraag op Dytter Direct. De eerste zorgverlener met het gevraagde opleidingsniveau die de dienst accepteert, komt meteen werken.

Stap 2: je ontvangt een overzicht met gewerkte uren.
Nadat de zorgverlener de dienst heeft gedraaid, bevestigt hij of zij de gewerkte uren in de app. Deze uren komen vervolgens ter controle in je Dytter account te staan. Ook verzoeken van een zelfstandig zorgverlener om de diensttijd aan te passen zijn hier te bevestigen.
Hebben de zorgverleners buiten hun schuld korter gewerkt? Dan geldt het aantal geplande uren. Alleen als ze door bijvoorbeeld ziekte of een noodgeval zélf eerder stopten met werken, geven ze een wijziging door. Ook dat gaat gewoon via de app.

Stap 3: je controleert en accordeert de uren.
De eindverantwoordelijke voor de uren controle controleert de opgegeven uren en de eventueel gewijzigde diensten. Zijn deze akkoord? Dan kan je de dienst bevestigen en is hij daarmee afgerond. Ben je niet akkoord met de uren of wijzigingen? Dan wijs je ze af en laat je de medewerker weten waarom dat zo is. Neem in zo’n geval even contact op, om het geschil te bespreken.

De eindverantwoordelijke, ook wel accordeerder genoemd, is gekoppeld aan het account van de planner en krijgt zo toegang tot de uren. Zorgorganisaties geven zelf aan wie als planner en wie als accordeerder aan een team worden verbonden. Het is ook mogelijk meerdere mensen dezelfde autorisatie te geven.

Stap 4: je ontvangt de factuur.
Alle uren die jullie goedkeuren, worden in de app verzameld. De factuur van de zorgverlener wordt vervolgens automatisch, via reversed billing, aan Dytter verstuurd. Jullie geven zélf aan of jullie de facturen bijvoorbeeld per zorgverlener, wijkteam, cluster, week of twee weken willen ontvangen. Afhankelijk van jullie wensen, verstuurt Dytter de automatisch gegenereerde factuur. Heel eenvoudig. Zo maakt Dytter goede zorg betaalbaar. En snel geregeld. Zonder gedoe.Direct aan de slag.
Wil jij ook snel zelfstandig zorgverleners in de zorg vinden en uren accorderen?

Meer om te lezen.

Tien tips om meer werk te vinden via Dytter.

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van werk. Met een professionele houding bind je opdrachtgevers aan je, wat zorgt voor meer diensten. Gebruik deze tips in je voordeel.

Negen tips om meer diensten op te lossen met Dytter.

Als planner weet je als geen ander dat het soms lastig is om voldoende zorgverleners te vinden. Daarom is het binden van zzp’ers aan je teams belangrijk. Deze 9 tips helpen je dat te doen.

Verdrietig bericht over de vader van André.

Op maandag 25 april is André zijn vader overleden. Het idee voor Dytter is ooit begonnen bij hem. Hij kreeg Alzheimer en had steeds meer zorg nodig.

Waarom zzp’ers zo belangrijk zijn voor de zorgsector.

De afgelopen vijftien jaar is het aantal zzp’ers in de zorg met 700% gestegen. Tijd om de voor- en nadelen van zzp’ers onder de loep te nemen.