Maak kennis met zorgverlener Mireille

Gepubliceerd op

Bij veel mooie gesprekken die Dytter heeft met zzp’ers in het zorgvak, komen bijzondere verhalen naar boven die wij graag delen met jullie delen. In deze blog staat in het zonnetje: Mireille van Rey.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Ik hou van reizen en bezig zijn met mijn kinderen.

Wat vind je het mooiste aan je werk?
Het mooiste van mijn werk vind ik de vrijheid die ik heb en het feit dat ik zelf mijn diensten kan inplannen. Ook vind ik het mooi dat mensen zolang mogelijk thuis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen blijven wonen door de zorg die ik verleen.

Wat was voor jouw de reden om zzp’er te worden?
De vrijheid die ik heb om mijn werk en privé goed kan combineren.

De reden waarom ik voor Dytter ben komen werken?
De reden dat ik voor Dytter ben gaan werken is omdat ik werk, privé en vrije tijd goed kan combineren. Ik kan zelf bepalen wanneer ik werk. Zo blijf ik in balans.

Wat is jouw grootste droom?
Ik heb geen grote dromen. Gezondheid is in de tijd waarin wij nu leven een groot erfgoed!

Wil jij je verhaal of een mooie ervaring delen met je collega's? Stuur ons een appje of mail ons. Wie weet sta jij binnenkort in het zonnetje.

''Dat mensen dankzij mijn zorg thuis kunnen blijven wonen, vind ik een van de mooiste dingen aan mijn werk”

Mireille van Rey, zelfstandig zorgverlener

Meer om te lezen.

Tien tips om meer werk te vinden via Dytter.

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van werk. Met een professionele houding bind je opdrachtgevers aan je, wat zorgt voor meer diensten. Gebruik deze tips in je voordeel.

Negen tips om meer diensten op te lossen met Dytter.

Als planner weet je als geen ander dat het soms lastig is om voldoende zorgverleners te vinden. Daarom is het binden van zzp’ers aan je teams belangrijk. Deze 9 tips helpen je dat te doen.

Verdrietig bericht over de vader van André.

Op maandag 25 april is André zijn vader overleden. Het idee voor Dytter is ooit begonnen bij hem. Hij kreeg Alzheimer en had steeds meer zorg nodig.

Waarom zzp’ers zo belangrijk zijn voor de zorgsector.

De afgelopen vijftien jaar is het aantal zzp’ers in de zorg met 700% gestegen. Tijd om de voor- en nadelen van zzp’ers onder de loep te nemen.