Maak kennis met zorgverlener Achraf.

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

Als zelfstandig zorgverlener was Achraf opzoek naar vastigheid. Dit heeft hij gevonden bij Dytter. Lees hier hoe.

Naam: Achraf Seamari
Leeftijd: 24
Woonplaats: Utrecht
Zorgniveau: MBO 2+
Vooral werkzaam in: Ouderenzorg
Aantal jaar zzp’er: 4


Waarom werk je in de zorg?
Ik houd van sociaal contact en mensen, dus zo kom je al snel in de zorg terecht, in mijn geval ouderenzorg. Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik het zó naar mijn zijn zou hebben. Ik vind het geweldig!

Hoe is het voor jou begonnen in de zorg?
Ik ben begonnen als vrijwilliger via Stichting JOU, voor jongerenhulp. Daarna ben ik in loondienst gegaan bij Stichting Prisma. Dat was een mix van ouderen- en gehandicaptenzorg. Ik merkte toen als snel dat de ouderenzorg mij trok. Ik vind het fantastisch dat ik echt een band opbouwt met de ouderen die ik verzorg.

Wat zijn de voordelen van werken als zzp'er in de zorg?
De grootste voordelen vind ik de vrijheid en flexibiliteit die je krijgt. Ik kom bij veel verschillende organisaties waar ik ook steeds nieuwe ervaringen opdoe. Wat ik ook mooi vind is de dankbaarheid vanuit de zorgorganisaties. Als zzp'er kun je zorgorganisaties echt uit de brand helpen wanneer ze het rooster bijvoorbeeld niet gevuld krijgen.

"Als zzp'er kun je zorgorganisaties echt uit de brand helpen."

Achraf Seamari, zelfstandig zorgverlener

Zijn er dingen die je lastig vindt als zelfstandig zorgverlener?
Ik vind het weleens lastig wanneer er iets gebeurt op de werkvloer waarmee ik me niet kan bemoeien omdat ik niet in dienst ben bij de zorgorganisatie.

Waarom heb je ervoor gekozen te werken met Dytter? En wat vind je zo fijn aan het werken met Dytter
De Dytter app had ik al een tijdje op mijn telefoon staan. Als zzp'er was en ben ik opzoek naar vastigheid en een fijne samenwerking. Dat heb ik gevonden bij Dytter. Ik merkte dat er een match was tussen mij en de diensten die aangeboden werden, maar dat er ook een klik was met de mensen achter Dytter. Medewerkers van Dytter die ik spreek zijn erg toegankelijk, dit zorgt voor vertrouwen.

Wat zijn jouw gouden tips voor collega zzp’ers in de zorg
Veel zorgmedewerkers hebben echt een passie voor het werk dat ze doen. Mijn tip zou zijn om je werk ook echt uit te voeren met die passie. Een andere tip die ik mee wil geven is: “neem verantwoordelijkheid voor je cliënten.”

Ben jij de volgende zzp'er die we interviewen?