Maak kennis met onze collega Tara.

Gepubliceerd op
Leestijd 5 minuten

Maak kennis met de mensen achter Dytter. Door tien vragen te stellen over werk, privé en wat er verder ter tafel komt geven we je een kijkje achter de schermen en leer je onze collega's nog beter kennen. Deze maand staat Tara in de spotlight, zij doet de marketing bij Dytter.

Hoe is jouw carrière bij Dytter begonnen?
In 2019 ben ik bij Dytter gestart. Daarvoor was ik maatschappelijk werker in de geestelijke gezondheidzorg. Altijd met veel plezier, maar ik wilde iets anders. Niet omdat ik de zorg niet meer leuk vond, maar omdat ik tegen dingen aanliep waar ik geen invloed op had en mij te veel energie kostte. Het draaide steeds meer om geld en administratie, wat ten koste gaat van de kwaliteit zorg die ik wilde leveren. Ik zag niet alleen de cliënten maar ook mijn collega’s daarmee worstelen. En dus besloot ik: het roer moet om. Maar de zorg helemaal loslaten wilde ik niet. Via Linkedin kwam ik in contact met Dytter. Het verhaal greep mij direct aan. De administratieve rompslomp, het gemis aan de snelheid, eenvoud en goede zorg. Ik herkende het zo. Vol enthousiasme begon ik aan mijn sollicitatiebrief en binnen een dag had ik reactie. De volgende dag mocht ik op gesprek komen en twee weken later zat ik op kantoor in Utrecht. Mijn carrière bij Dytter was begonnen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik ben begonnen als office manager, met als belangrijkste taak de facturatie. Het leuke aan deze baan was het vele contact dat ik had met de zzp’ers. Maar zodra het over marketing of communicatie ging spitste ik mijn oren en uit nieuwsgierigheid hielp ik waar ik kon mee. Na een aantal maanden kwam er een plek vrij op de marketing en ben ik doorgestroomd. Als marketingmanager vorm ik met Leonie, Melissa en Nienke het team Marketing & Communicatie. Werkzaamheden die daarbij horen zijn onder andere in- en externe communicatie, PR, (online) campagnes aansturen, de website beheren en de (marketing) strategie bepalen. Maar ik bedenk bijvoorbeeld ook welke attenties wij de zzp’ers en zorgorganisaties toesturen. Dus mocht je de thermosfles of strandbal hebben ontvangen, ik hoop dat je het leuk vond!

Werken bij Dytter betekent werken aan een droom. Wat is jouw droom?
Met Dytter wil ik de mensen die in de zorg werken en díegene wie de zorg ontvangen weer in hun kracht zetten. Zorgverleners moeten doen wat zij het leukste vinden: zorg verlenen. Zonder tijd kwijt te zijn aan administratie of andere onnodige processen. En een zorgvrager moet het gevoel hebben dat er weer tijd en aandacht is, ook al is het maar een extra kopje koffie drinken. Ik liep hier destijds zelf tegenaan en wil met Dytter het verschil maken. En als ik deze droom dan mag combineren met mijn passie reizen dan maak ik echt al mijn dromen waar.

"Ik wil zorgverleners en díegene wie de zorg ontvangen weer in hun kracht zetten.”

Tara, doet de marketing

Als je een dag in de schoenen van een andere collega mag staan, wie zou dat dan zijn?
Ik twijfel tussen sales en development. In beide teams heb ik niet eerder gewerkt, maar ik ben heel nieuwsgierig hoe hun dagen eruit zien. Graag zou ik willen meemaken hoe het is iets nieuws te ontwikkelen op het platform. En bij het sales team ben ik heel benieuwd naar het contact met nieuwe, mogelijke, klanten. Hoe verlopen deze gesprekken? Binnen Dytter werken we veel samen, is het contact nauw, maar heb je niet altijd het idee wat iemand nou precies doet. Overigens, ik ben heel blij met mijn eigen werk. Dus als ik mijn vragen heb kunnen beantwoorden zou ik graag weer terug willen naar mijn eigen plek.

Op Linkedin schrijf je dat je creatief bent. Waar blijkt dit uit?
Uit de vele hobby’s die ik heb. Zo vind ik het heerlijk om dingen in huis zelf aan te pakken. Doe-het-zelven. Mijn kantoor thuis is nu een project, ik heb de kastdeuren behangen en ben bezig met een bureau in elkaar te zetten. Helaas is het door de lockdown waar we nu in zitten iets vertraagd maar het wordt super gezellig! Verder maak ik graag fotoboeken van onze reizen, doe ik aan waterverven en heb ik een tijdje geleden een macramé cursus gevolgd. Fotografie trekt mij ook, mede door mijn vriend. En ik zou graag nog eens een schildercursus willen doen, en dan zelf een schilderij op doek maken.

Binnen Dytter sta jij bekend als de Nutella liefhebber. Vertel eens, hoe zit dat?
Nou maak er maar chocola in het geheel van! Ik hou van chocola, lust alle smaken. Je kunt mij er echt voor wakker maken. Nutella specifiek doet mij denken aan vakantie, er gaat bij ons altijd een pot mee als we gaan kamperen. Afgelopen zomer, tijdens de lunch bij Dytter, hadden we een pot Nutella staan en riep ik enthousiast dat mij dit zulke goede herinneringen geeft. Dat laten ze zich geen twee keer zeggen haha. De volgende dag stond een emmer van drie kilo Nutella op mijn bureau. En nu sta ik dus bekend als de Nutella liefhebber. Er zijn slechtere imago’s te bedenken al zeg ik het zelf.

Ben jij de volgende collega die in de spotlight staat?

Aan welke huishoudelijk klus heb jij echt een hekel?
Als ik heel eerlijk mag zijn, aan alles. Behalve koken, dat vind ik leuk om te doen. Maar de rest, ik vind er niks aan. Ondankbaar, heb je net de ramen gezeemd zit er alweer vogelpoep op de ruit. Of is de was net weg, zit de wasmand weer vol. Maar als ik dacht echt moet kiezen, dan zou ik het liefste nooit meer hoeven stofzuigen. Op mijn wensenlijstje staan daarom op nummer één een robotstofzuiger.

Kun je ons iets vertellen wat zelfs collega’s nog niet weten?
Ik heb iets met kleuren sorteren. Ken je die foto’s van de M&M's op Facebook, waar blauw bij blauw ligt en rood bij rood? Ja, dat ben ik. En als ik nog drie M&M's over heb dat zijn het altijd drie verschillende kleuren. Mijn kledingkast, uiteraard gesorteerd op kleur. Maar boeken in de boekenkast staan op thema, niet op kleur. Een tafel vol met kaarsen van ongelijke hoogte zal ik altijd in een juiste volgorde zetten. Van laag naar hoog bijvoorbeeld. Dus eigenlijk heb ik meer iets met ordenen denk ik haha.

We zijn bijna aan het einde, maar niet zonder de vraag van Gretha te stellen: waar word jij nou echt blij van?
Haha ja, die zag ik aankomen. En ik heb er over nagedacht. Eigenlijk word ik van heel veel dingen blij, groot en klein. Reizen, ja daar maak je mij heel gelukkig mee. Maar toen ik van het weekend een mooie wandeling maakte tijdens zonsondergang begonnen mijn ogen ook te stralen. En tja ik kan er nu niet meer onderuit, een reep chocolade doet wonderen!

Als slotvraag: wie moet er volgende maand in de spotlight staan? En welke vraag zou je deze collega willen stellen?
Ik zou het leuk vinden om volgende maand Bart in de spotlight te zetten. En dan zou ik graag willen weten hoe hij vroeger als kind was.