Maak kennis met onze collega Didier.

Gepubliceerd op
Leestijd 3 minuten

Maak kennis met de mensen achter Dytter.  Door tien vragen te stellen over werk, privé en wat er verder ter tafel komt geven we je een kijkje achter de schermen en leer je onze collega's nog beter kennen. Deze maand staat Didier in de spotlight, hij doet de verkoop bij Dytter.

Hoe is jouw carrière bij Dytter begonnen?
Mijn carrière bij Dytter startte nog niet zo lang geleden. In juni 2021 heb ik mijn studie commerciële economie afgerond en startte ik mijn zoektocht naar een gave baan. Tijdens mijn studie had ik mezelf al verdiept in het sales vak en heb ik ervaring opgedaan bij mooie organisaties. Toch vond ik het aan het eind van mijn studie lastig om te bepalen wat ik nou écht wilde doen. Ik zocht een baan waarin ik mijn passie voor sales kwijt kon, maar ook maatschappelijk iets kon bijdragen. In juli kwam Dytter op mijn pad en na het eerste gesprek met Timor en Thijs was ik om. De droom om de zorg te verbeteren, het jonge team en de mogelijkheden om door te groeien spraken me enorm aan. Op 1 september ben ik gestart als Inside Sales en inmiddels werk ik als Account Executive.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Ik mag dagelijks veel zorgorganisaties spreken. Het is voor veel organisaties tegenwoordig een moeilijke puzzel om de roosters rond te krijgen. Tegelijkertijd willen organisaties de continuïteit van de zorg blijven waarborgen. Ik help ze met deze uitdagingen en samen met het team zorgen we voor een optimale match tussen het Dytter platform en de organisatie.

Werken bij Dytter betekent werken aan een droom. Wat is jouw droom?
In mijn omgeving zie ik hoe moeilijk het is om goede, persoonlijke zorg te ontvangen. De procedures zijn ingewikkeld en de wachttijden zijn onnodig lang. Mijn droom is dat zorg regelen eenvoudig wordt voor iedereen die zorg nodig heeft. Over vijftien jaar wil ik terugkijken op deze periode en kunnen zeggen dat wij de zorg écht toegankelijk hebben gemaakt.

"Ik help zorgorganisaties met hun uitdagingen en samen met het team zorgen we voor een optimale match tussen het Dytter platform en de organisatie."

Didier, doet de verkoop

Als je een dag in de schoenen van een andere collega mag staan, wie zou dat dan zijn?
Ik zou een dag in de schoenen van Melissa willen staan. Het lijkt mij gaaf om een dag al mijn creativiteit los te laten en gave dingen te ontwerpen. Al verwacht ik dat ik met mijn tekenkunsten niet ver ga komen, haha.

Wat is het eerste wat je doet wanneer je thuiskomt van een werkdag?
Het eerste wat ik doe is eten. Always in the mood for good food!

Jij hangt ontzettend veel aan de telefoon met zorgorganisaties. Hoeveel telefoontjes pleeg je ongeveer in de week? En welke tip zou jij mensen met bel-angst geven?
Goede vraag! Ik heb dit even na moeten rekenen en ik kwam uit op zo’n 30 telefoontjes per week, dus ongeveer zes per dag. De beste tip die ik iemand met bel angst kan even is: gewoon blijven bellen. Een paar jaar geleden vond ik het ook eng om te bellen. Door dit te blijven volhouden wordt het op een gegeven moment net als fietsen!

Wat is jouw favoriete werkdag van de week en waarom?
Mijn favoriete werkdag is de woensdag, omdat het op deze dag altijd lekker rustig is. Rustig op de weg, rustig op kantoor en eindelijk rust in mijn agenda. Nee, dat laatste is een grapje. Op woensdag zie ik vaak klanten en dit vind ik uiteindelijk het leukste aan mijn werk.

Ben jij de volgende collega die in de spotlight staat?

Kun je ons iets vertellen wat zelfs collega’s nog niet weten?
Uhm dat is een lastige.. Ik ben wel redelijk een open boek. Wat mijn collega’s denk ik nog niet weten is dat ik het heel gaaf vind om platen (lp's) te verzamelen. Ik heb in een jaar tijd zo'n 25 platen verzameld.

We zijn bijna aan het einde, maar niet zonder de vraag van Timor te stellen: als je ooit een wereldreis mag maken, naar welk werelddeel zou je dan als eerste gaan en waarom?
Azië! In de coronazomer van 2020 had ik een rondreis van vijf weken door Indonesië gepland staan. Die ging natuurlijk niet door, daarom zou ik dat graag nog willen doen. De cultuur, het eten en natuurlijk de mooie natuur spreken mij enorm aan.

Als slotvraag: wie moet er volgende maand in de spotlight staan? En welke vraag zou je deze collega willen stellen?
De volgende collega die in de spotlight mag staan is Emma. De vraag die ik haar wil stellen is: "Je wordt wakker als je lievelingsdier, hoe ga jij aan je collega’s kenbaar maken dat jij Emma bent?"