Hoe Dytter bijdraagt aan jouw vrijheid als zzp’er.

Gepubliceerd op
Leestijd 3 minuten

Vrijheid: voor velen de belangrijkste drijfveer zzp'er te worden. Bij Dytter begrijpen we die behoefte maar al te goed. Vrijheid wordt niet voor niks een van de grootste voordelen van Dytter genoemd door onze zorgverleners. Hoe wij daaraan bijdragen vertellen we je in deze blog.

Wanneer je aan een zelfstandig ondernemer, in welke branche dan ook, vraagt wat de belangrijkste drijfveer was om te starten als zelfstandige zal één woord steeds naar voren komen: vrijheid. Vrijheid in salaris, cliënten, werkplek; niet gek dat uit onderzoek van Delta Lloyd 43 procent van de zelfstandigen zegt nooit meer in loondienst te willen werken.

Toch word je als zelfstandig zorgverlener soms beperkt in je vrijheid. Zo kun je te maken krijgen met een streng relatie- of concurrentiebeding, waarbij je jouw werkzaamheden niet voor andere organisaties uit mag voeren. Daar gaat je vrijheid.

Maar het kan ook anders. Bij Dytter begrijpen we jouw behoefte. Vrijheid wordt niet voor niks een van de grootste voordelen van Dytter genoemd door onze zorgverleners. Hoe we dat doen? Nou, zo:

1. Geen concurrentiebeding.
Bij Dytter geen afspraken over het wel of niet werken via een ander platform, bemiddelings- of uitzendbureau. Jij bepaalt voor wie je werkt. Want jouw werkplezier staat voorop. Plus, we snappen heel goed dat je als zelfstandig zorgverlener meerdere opdrachtgevers nodig hebt. Dit zijn nou eenmaal de regels (hallo overheid). Natuurlijk kan dit via ons, door voor verschillende zorgorganisaties te werken. Maar voel je vrij om ook via andere wegen jouw werkagenda in te vullen.

2. Je bepaalt je eigen uurtarief.
Wij geven je geen vaste tarieven mee, jij bepaalt wat je wilt verdienen per uur. Voordat je aan de slag gaat vragen wij in de Dytter naar je persoonlijke gegevens, inclusief jouw uurtarief. Deze bepaal je dus zelf en is zichtbaar voor jou en de zorgorganisatie. Wil je deze na een tijdje aanpassen? Geen probleem. Met twee klikken is jouw uurtarief weer up to date.

3. Zelf bepalen wanneer je werkt.
Baas over eigen agenda. Via de Dytter app zie je het werkaanbod, ontvang je notificaties voor nieuw openstaande diensten en bepaal je zelf of je diensten accepteert. Door je beschikbaarheid op te geven weten wij wanneer je wilt werken en ontvang je alleen de diensten die voor jou interessant zijn.

4. Zelf bepalen waar je werkt.
Ook je reisafstand bepaal je zelf. Jij geeft je maximale reisafstand aan, ons platform slaat dit op en laat direct zien welke zorgorganisaties er binnen deze straal werk aanbieden. Zo heb je snel een overzicht van jouw mogelijke werkaanbod via Dytter.

5. Geen tijd kwijt aan administratie.
Heb je een dienst gewerkt en zijn de uren door jou en de planner goed gekeurd? Dan regelen wij de administratie voor je. We maken de factuur, zorgen voor de betaling door de zorgorganisatie en betalen jou je inkomsten. Ook geven we je een seintje als je documenten verlopen, zodat je op tijd je profiel bij werkt en weer nieuwe diensten kunt accepteren. Zo hou jij tijd over voor leukere dingen. Een stukje vrijheid in je agenda dus.

Vrijheid blijheid, het kan via Dytter. 
Zorg leveren waar en wanneer jij wilt, voor jouw eigen uurtarief. Zonder gedoe, want de passie voor de zorg staat voorop. Blije zorgverleners en cliënten, dat is waar we het voor doen.


Wil je meer weten over werken als zelfstandig zorgverlener via Dytter? Of heb je een andere vraag? We kletsen graag eens met je.

Om verder te lezen.

Checklist: starten als zzp'er in de zorg.

Wanneer je start als zzp'er in de zorg zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van verzekeringen en je inschrijven bij verschillende instanties. Er zijn veel verschillende regels en dat kan soms wat overweldigend zijn. Geen nood, wij helpen je uit de brand. Om je op weg te helpen hebben wij 10 stappen in één overzicht gezet. Inclusief linkjes zodat je het direct kan regelen. Kind kan de was doen.

Eigen baas en geveld door de griep? 3 tips om ook die de baas te worden.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Met deze 5 tips word jij de favoriete zzp'er bij zorgorganisaties.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Maak kennis met zorgverlener Achraf.

Als zelfstandig zorgverlener was Achraf opzoek naar vastigheid. Dit heeft hij gevonden bij Dytter. Lees hier hoe.