Dytter en het Rise-programma van Techleap.

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

Wij hebben tof nieuws. Dytter is namelijk als techplatform geselecteerd voor het Rise-programma van Techleap. Dit kwartaal zijn wij onderdeel van een selecte groep tech-bedrijven, die onder leiding van Techleap, een uitgebreid programma volgen over de wereld van scale ups en technologie.

Wat is Rise?
Rise is een initiatief van Techleap, en is een exclusief programma voor serieuze techspelers. Elk kwartaal worden er uit honderden aanmeldingen 10 bedrijven geselecteerd die deel mogen nemen aan een exclusief programma. Tijdens dit programma wordt er in een vertrouwde omgeving door scaleup oprichters gesproken over hun groei-uitdagingen en worden ervaringen gedeeld. Van product-market fit tot managementstructuren: samen ontstaan waardevolle inzichten.

Dit is de tiende editie van de Rise batch, wat ons, samen met negen andere scale ups, nummer 91 t/m 100 deelnemende bedrijven maakt. Hiermee treden we in de voetsporen van succesvolle Rise-alumni als TestGorilla, Crisp en ChannelEngine. Voor het Rise-programma selecteert Techleap veelbelovende scale ups die omzet genereren, minimaal 50% groei kunnen laten zien, op zoek zijn naar kapitaal en verder willen groeien in het buitenland. 

We are ready to rise!

Om verder te lezen.

Dytter en het Rise-programma van Techleap.

Wij hebben tof nieuws. Dytter is namelijk als techplatform geselecteerd voor het Rise-programma van Techleap.

Je personeelstekort ís geen personeelstekort: zo los je het echte probleem op.

Hebben ze bij jouw zorgorganisatie een tekort aan personeel? Dan zit je in hetzelfde schuitje als zo’n beetje alle andere zorgorganisaties in Nederland.

Dytter bij Samen Sterk op SBS6.

Dytter spat van je beeldscherm af op 18 en 24 december. In het programma Samen Sterk vertellen over de kansen in de zorg en hoe technologie het verschil kan maken.

De vijftiende plek op de Technology Fast 50 award.

Op donderdag 3 november was het zover, de uitreiking van de Deloitte Fast 50 award. André en Tara waren namens Dytter aanwezig in Hilversum. En wat zijn we trots: plek 15 van de 50 - met bijna 2200% groei!