Dytter bij Samen Sterk op SBS6.

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

Afgelopen december was Dytter te zien bij SBS 6. In het programma Samen Sterk vertellen we over de kansen in de zorg en hoe technologie het verschil kan maken. Bekijk de uitzending hier terug.

Het programma Samen Sterk laat zien hoe we als land de zorgverlener en de cliënt samen sterk kunnen laten staan. Een perfecte match met waar wij als Dytter in geloven. En daarom kon het ook niet anders dat ook wij onze visie op de zorg mochten vertellen.

Kijken dus.

Om verder te lezen.

Je personeelstekort ís geen personeelstekort: zo los je het echte probleem op.

Hebben ze bij jouw zorgorganisatie een tekort aan personeel? Dan zit je in hetzelfde schuitje als zo’n beetje alle andere zorgorganisaties in Nederland.

Dytter bij Samen Sterk op SBS6.

Dytter spat van je beeldscherm af op 18 en 24 december. In het programma Samen Sterk vertellen over de kansen in de zorg en hoe technologie het verschil kan maken.

De vijftiende plek op de Technology Fast 50 award.

Op donderdag 3 november was het zover, de uitreiking van de Deloitte Fast 50 award. André en Tara waren namens Dytter aanwezig in Hilversum. En wat zijn we trots: plek 15 van de 50 - met bijna 2200% groei!

Verdrietig bericht over de vader van André.

Op maandag 25 april is André zijn vader overleden. Het idee voor Dytter is ooit begonnen bij hem. Hij kreeg Alzheimer en had steeds meer zorg nodig.