De maand van Community Manager Emma.

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

"Wat doen ze nou eigenlijk allemaal bij zo’n boekingsplatform?" In dit kijkje achter de schermen krijg je antwoord op die vraag. Dit keer vertelt Emma, die zorgt voor onze zorgverleners, over de hoogtepunten van afgelopen maand.

"De maand begon voor mij al met een heerlijk hoogtepunt. Samen met mijn vriend heb ik lekker een weekje mogen vertoeven in Valencia! Een supermooie stad, heerlijk weer en natuurlijk het allerbelangrijkste: lekker eten!

Het was ook de maand waarin ik alweer een half jaar bij Dytter werk, en toen ik terugkwam na mijn fijne vakantie voelde het weer alsof ik in een warm bad terecht kwam. Natuurlijk is het altijd wel een beetje jammer als de vakantie erop zit, en wie zou er nou niet het liefst nog een paar dagen achteraan plakken? Nou, ik wilde dat in ieder geval wel. Maar toen ik na m’n vakantie weer op kantoor kwam, werd ik super vrolijk onthaald door mijn lieve collega’s. Na iedereen jaloers te hebben gemaakt met mijn vakantieverhalen, was ik zo weer op de hoogte van alles wat ik had gemist. Voor ik het wist zat ik weer heerlijk in m’n bubbel op kantoor.

Deze maand was het ook weer tijd om met het hele team terug te blikken op het afgelopen kwartaal en vooruit te kijken naar het volgende kwartaal. Bij de kwartaalpresentatie presenteert ieder team hun belangrijkste resultaten. Het is een moment waarop iedereen weer helemaal wordt bijgepraat over de activiteiten van de andere teams en waar we elkaar positieve en opbouwende feedback geven. Het klinkt misschien wat cliché; maar het is zó belangrijk om goed met elkaar te blijven afstemmen,zodat je daarna weer met volle energie door kunt gaan.

Verder heeft deze maand voor mij in het teken gestaan van twee interessante projecten, waaronder de vernieuwde app voor onze zorgverleners. Daar blijf ik aan doorwerken komende periode.  Ook heb ik mezelf alvast voorbereid op het inwerken van onze nieuwe collega Sascha, die ons Community team komt versterken. Dingen waar ik erg veel zin in heb en energie van krijg, op naar de volgende maand en de nieuwe hoogtepunten!"

Word jij Emma's nieuwe collega?