Alleen de beste handen aan het bed.

Gepubliceerd op
Leestijd 3 minuten

Goede zorgverleners die goede zorg verlenen. Dat is toch wat je wilt als zorgorganisatie? Bij nieuwe medewerkers kan dit even spannend zijn. Wel zo fijn dus om te weten wie je in huis haalt en wat ze kunnen. Dytter zorgt voor gekwalificeerd en betrouwbaar personeel door de zorgverleners te screenen. Scheelt jou ook weer tijd die je waarschijnlijk goed ergens anders voor kan gebruiken. Hoe het screening proces in zijn werk gaat lees je in deze blog.

Waarom wij dit voor je doen.
Iedereen vind het fijn om te weten waar ze aan toe zijn, toch? Net als jij vinden we kwaliteit belangrijk. Kwaliteit van de zorgverlener en de zorg die hij of zij verleent. Dat zorgt voor tevreden cliënten, tevreden organisaties en tevreden medewerkers. We vinden het fijn om de screening uit handen te nemen, zodat jij je tijd in belangrijkere dingen kan steken: de roosters maken zichzelf niet, en die bak koffie komt niet vanzelf op! Zo kan iedereen lekker snel door. Komt de zorgverlener door de screening heen? Dan kan hij of zij binnen een paar dagen aan de slag en heb jij de gaten in het rooster binnen no-time opgevuld. Ook vroegen we Community Manager Joey - die de screenings doet - het een en ander:

Hoe verloopt het screening proces?
Wanneer een zorgverlener zich wilt inschrijven om aan de slag te gaan bij Dytter, kunnen ze een account aanmaken via de website. Zodra de zorgverlener een account heeft aangemaakt worden er persoonlijke gegevens, bedrijfsgegevens en documenten opgevraagd. Er wordt gecheckt of de zorgverlener de juiste documenten heeft en of ze nog geldig zijn. Met andere woorden: is hij of zij bevoegd en bekwaam om zorg te verlenen. Om welke documenten dit gaat, hangt af van het ingevulde niveau. Sommige documenten moet door iedereen worden aangeleverd, sommige alleen door bepaalde niveaus.

We zetten ze op een rijtje:

  1. KvK-nummer
  2. Een kopie van je zorgdiploma
  3. Een kopie van je identiteitsbewijs
  4. Een Verklaring Omtrent Gedrag
  5. Kopie bewijs aansluiting geschilleninstantie
  6. Vanaf mbo 2+: kopie certificaten van bijscholing
  7. Vanaf mbo 4: BIG-registratienummer

Vanaf niveau 3 komt daar Verpleegtechnische Handelingen bij en vanaf niveau 4 ook de Voorbehouden handelingen.

"Binnen drie werkdagen krijgen de zorgverleners een terugkoppeling van ons."

Joey, doet de screenings

Wat gebeurt er wanneer alles is aangeleverd?
Zodra de screening binnen komt en voor de volle 100% is ingevuld, gaan wij er mee aan de slag. Binnen 3 werkdagen krijgen de zorgverleners een terugkoppeling van ons. Bij een goedkeuring sturen wij een appje zodat ze meteen een contactpersoon hebben waarbij ze terecht kunnen met vragen of opmerkingen. De gescreende zorgverlener kan dan ook direct gebruik gaan maken van de Dytter app en de eerste diensten aan gaan nemen. Komt een zorgverlener niet door de screening? Dan sturen we een mail waarin we de reden voor afwijzing toelichten.

Goede zorg, geleverd door goed personeel. Daar kun je op vertrouwen wanneer je plant met Dytter. Wij zorgen ervoor dat er bevoegde, bekwame en betrouwbare handen aan het bed komen. Meer weten? Laten we eens kletsen.

Om verder te lezen.

Checklist: starten als zzp'er in de zorg.

Wanneer je start als zzp'er in de zorg zijn er een aantal zaken die je goed moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van verzekeringen en je inschrijven bij verschillende instanties. Er zijn veel verschillende regels en dat kan soms wat overweldigend zijn. Geen nood, wij helpen je uit de brand. Om je op weg te helpen hebben wij 10 stappen in één overzicht gezet. Inclusief linkjes zodat je het direct kan regelen. Kind kan de was doen.

Eigen baas en geveld door de griep? 3 tips om ook die de baas te worden.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Met deze 5 tips word jij de favoriete zzp'er bij zorgorganisaties.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Vijf tips voor meer overzicht in je agenda.

Zelfstandige zorgverleners bepalen zelf waar, wanneer en tegen welk tarief ze werken. Maar hoe zorg je nou voor de juiste balans tussen werk en privé?