5 manieren waarop Dytter bijdraagt aan jouw vrijheid als zzp’er

Gepubliceerd op
Leestijd 2 minuten

Vrijheid: voor velen de belangrijkste drijfveer zzp'er te worden. Bij Dytter begrijpen we die behoefte maar al te goed. Vrijheid wordt niet voor niks een van de grootste voordelen van Dytter genoemd door onze zorgverleners. Hoe wij daaraan bijdragen vertellen we je in deze blog.

Wanneer je aan een zelfstandig ondernemer, in welke branche dan ook, vraagt wat de belangrijkste drijfveer was om te starten als zelfstandige zal één woord steeds naar voren komen: vrijheid. Vrijheid in salaris, cliënten, werkplek; niet gek dat uit onderzoek van Delta Lloyd 43 procent van de zelfstandigen zegt nooit meer in loondienst te willen werken.

Toch word je als zelfstandig zorgverlener soms beperkt in je vrijheid. Zo kun je te maken krijgen met een streng relatie- of concurrentiebeding, waarbij je jouw werkzaamheden niet voor andere organisaties uit mag voeren. Daar gaat je vrijheid.

Maar het kan ook anders. Bij Dytter begrijpen we jouw behoefte. Vrijheid wordt niet voor niks een van de grootste voordelen van Dytter genoemd door onze zorgverleners. Hoe we dat doen? Nou, zo:


1. Geen concurrentiebeding
Bij Dytter geen afspraken over het wel of niet werken via een ander platform, bemiddelings- of uitzendbureau. Jij bepaalt voor wie je werkt. Want jouw werkplezier staat voorop. Plus, we snappen heel goed dat je als zelfstandig zorgverlener meerdere opdrachtgevers nodig hebt. Dit zijn nou eenmaal de regels (hallo overheid). Natuurlijk kan dit via ons, door voor verschillende zorgorganisaties te werken. Maar voel je vrij om ook via andere wegen jouw werkagenda in te vullen.


2. Je bepaalt je eigen uurtarief

Wij geven je geen vaste tarieven mee, jij bepaalt wat je wilt verdienen per uur. Voordat je aan de slag gaat vragen wij in de Dytter naar je persoonlijke gegevens, inclusief jouw uurtarief. Deze bepaal je dus zelf en is zichtbaar voor jou en de zorgorganisatie. Wil je deze na een tijdje aanpassen? Geen probleem. Met twee klikken is jouw uurtarief weer up to date.


3. Zelf bepalen wanneer je werkt
Baas over eigen agenda. Via de Dytter app zie je het werkaanbod, ontvang je notificaties voor nieuw openstaande diensten en bepaal je zelf of je diensten accepteert. Door je beschikbaarheid op te geven weten wij wanneer je wilt werken en ontvang je alleen de diensten die voor jou interessant zijn.


4. Zelf bepalen waar je werkt
Ook je reisafstand bepaal je zelf. Jij geeft je maximale reisafstand aan, ons platform slaat dit op en laat direct zien welke zorgorganisaties er binnen deze straal werk aanbieden. Zo heb je snel een overzicht van jouw mogelijke werkaanbod via Dytter.


5. Geen tijd kwijt aan administratie
Heb je een dienst gewerkt en zijn de uren door jou en de planner goed gekeurd? Dan regelen wij de administratie voor je. We maken de factuur, zorgen voor de betaling door de zorgorganisatie en betalen jou je inkomsten. Ook geven we je een seintje als je documenten verlopen, zodat je op tijd je profiel bij werkt en weer nieuwe diensten kunt accepteren. Zo hou jij tijd over voor leukere dingen. Een stukje vrijheid in je agenda dus.

Vrijheid blijheid, het kan via Dytter. 

Zorg leveren waar en wanneer jij wilt, voor jouw eigen uurtarief. Zonder gedoe, want de passie voor de zorg staat voorop. Blije zorgverleners en cliënten, dat is waar we het voor doen.

Wil je meer weten over werken als zelfstandig zorgverlener via Dytter? Of heb je een andere vraag? We kletsen graag eens met je.

Meer om te lezen.

Tien tips om meer werk te vinden via Dytter.

Als zzp’er ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van werk. Met een professionele houding bind je opdrachtgevers aan je, wat zorgt voor meer diensten. Gebruik deze tips in je voordeel.

Negen tips om meer diensten op te lossen met Dytter.

Als planner weet je als geen ander dat het soms lastig is om voldoende zorgverleners te vinden. Daarom is het binden van zzp’ers aan je teams belangrijk. Deze 9 tips helpen je dat te doen.

Verdrietig bericht over de vader van André.

Op maandag 25 april is André zijn vader overleden. Het idee voor Dytter is ooit begonnen bij hem. Hij kreeg Alzheimer en had steeds meer zorg nodig.

Waarom zzp’ers zo belangrijk zijn voor de zorgsector.

De afgelopen vijftien jaar is het aantal zzp’ers in de zorg met 700% gestegen. Tijd om de voor- en nadelen van zzp’ers onder de loep te nemen.