Lees je mee?

Je personeelstekort ís geen personeelstekort: zo los je het echte probleem op.

Hebben ze bij jouw zorgorganisatie een tekort aan personeel? Dan zit je in hetzelfde schuitje als zo’n beetje alle andere zorgorganisaties in Nederland.

Dit zijn dé drie kansen voor de zorg in 2023.

In onze columnreeks werpt Dytter-oprichter André elk kwartaal een scherpe blik op de zorg en de stand van zaken rond de revolutie die wij daarin ontketenen met ons platform.

Dytter bij Samen Sterk op SBS6.

Dytter spat van je beeldscherm af op 18 en 24 december. In het programma Samen Sterk vertellen over de kansen in de zorg en hoe technologie het verschil kan maken.

Eigen baas en geveld door de griep? 3 tips om ook die de baas te worden.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Met deze 5 tips word jij de favoriete zzp'er bij zorgorganisaties.

Wist je dat het voor een zorgorganisatie nu mogelijk is om jou als favoriet te markeren? In deze blog 5 tips om favoriet te worden.

Zorg voor meer capaciteit en verminder je zorgkosten.

Het verdelen van het budget van zorgverzekeraars binnen zorgorganisaties is ieder jaar een uitdaging. Des te belangrijker om efficiënt met het geld om te gaan. Lees hier hoe wij daar uitkomst bij bieden.

De vijftiende plek op de Technology Fast 50 award.

Op donderdag 3 november was het zover, de uitreiking van de Deloitte Fast 50 award. André en Tara waren namens Dytter aanwezig in Hilversum. En wat zijn we trots: plek 15 van de 50 - met bijna 2200% groei!

De week van software developer Giovanni.

Maak kennis met Giovanni, software developer bij Dytter. In deze blog vertelt hij over zijn werkweek.

Het is tijd de zorg los te breken uit het systeem waarin het gevangen zit.

In onze columnreeks werpt Dytter-oprichter André elk kwartaal een scherpe blik op de zorg en de stand van zaken rond de revolutie die wij daarin ontketenen met ons platform.

Wereld Alzheimer Dag 2022: onze verhalen.

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag 2022. Op deze dag vragen we extra aandacht voor dementie. Iedereen heeft wel een verhaal rondom deze ziekte. In deze blog delen we onze verhalen.

Vijf tips voor meer overzicht in je agenda.

Zelfstandige zorgverleners bepalen zelf waar, wanneer en tegen welk tarief ze werken. Maar hoe zorg je nou voor de juiste balans tussen werk en privé?

Maak kennis met Programma Manager Nienke.

Maak kennis met Nienke, Programma manager bij Dytter. In deze blog vertelt zij over haar achtergrond in de zorgsector en ambities bij Dytter.

Geen tekort aan personeel, maar aan technologie.

Geen tekort aan personeel, maar aan technologie. Een uitspraak die wij vaker doen. Maar waarom eigenlijk? We schreven het in onze nieuwste blog.

Ontwikkel jezelf met Dytter en vanDoen Academie.

Ben je bij de les? Mooi. Want Dytter en vanDoen Academie gaan samenwerken. En speciaal voor zorgverleners die via Dytter werken, is er korting.

De maand van Community Manager Emma.

Maak kennis met Emma, Community Manager bij Dytter. In dit kijkje achter de schermen vertelt zij je over haar hoogtepunten van afgelopen maand.

We lezen het allemaal, de zorg zit in de rats.

In onze columnreeks werpt Dytter-oprichter André elk kwartaal een scherpe blik op de zorg en de stand van zaken rond de revolutie die wij daarin ontketenen met ons platform.

Maak kennis met zorgverlener Achraf.

Als zelfstandig zorgverlener was Achraf opzoek naar vastigheid. Dit heeft hij gevonden bij Dytter. Lees hier hoe.

Zo bereid je je voor op de zomerpiek.

Op 9 juli start de zomervakantie alweer. Met een personeelstekort van ruim 50.000 zorgverleners en 61.000 openstaande vacatures staat de zorgsector opnieuw voor een uitdaging.

Tien tips om meer werk te vinden via Dytter.

Als zelfstandig zorgverlener ben je zelf verantwoordelijk voor het vinden van werk. Met een professionele houding bind je opdrachtgevers aan je, wat zorgt voor meer diensten. Gebruik deze tips in je voordeel.

Zo los je je personeelstekort wél op.

Met je eigen zorgpersoneel ga je deze puzzel niet kraken. Daarvoor doe je een beroep op zelfstandig zorgverleners. Als je die zelfstandig zorgverleners aan je weet te binden, kan daar zelfs een langere samenwerking uit ontstaan. Dat doe je zo:

Verdrietig bericht over de vader van André.

Op maandag 25 april is André zijn vader overleden. Het idee voor Dytter is ooit begonnen bij hem. Hij kreeg Alzheimer en had steeds meer zorg nodig.

Waarom zzp’ers belangrijk zijn voor de zorg.

De afgelopen vijftien jaar is het aantal zzp’ers in de zorg met 700% gestegen. Tijd om de voor- en nadelen van zzp’ers onder de loep te nemen.

Maak kennis met planner Winifred.

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Zzp'er? Doe de belastingdienstcheck.

Staat de aangifte inkomstenbelasting nog op je to do list? In deze blog nemen we de regels met je door.

We gaan de zorg regelen via een platform.

In onze columnreeks werpt Dytter-oprichter André elk kwartaal een scherpe blik op de zorg en de stand van zaken rond de revolutie die wij daarin ontketenen met ons platform.

Efficiënt rapporteren in de zorg.

Rapporteren in de zorg is essentieel om de overdracht goed te laten verlopen. En dus ook om ervoor te zorgen dat je cliënten de best mogelijke zorg krijgen. Hoe vlieg je dat nou zo efficiënt en slim mogelijk aan? Wij geven je vijf tips.

Een boekingsplatform versus een uitzendbureau.

Bij Dytter krijgen we regelmatig de vraag of we een uitzendbureau zijn. Het antwoord: een dikke nee. In deze blog leggen we uit op welke manieren we ons onderscheiden.

Maak kennis met zorgverlener Maria.

Maria werkt zowel als zzp'ers als in loondienst. En die combinatie werkt: ze ervaart de vrijheid waar ze naar opzoek was.

Dit is dé manier om jouw uurtarief te berekenen.

Bij Dytter heb je als zorgverlener vrijheid in wanneer je werkt, waar je werkt en voor welk uurtarief. Het bepalen van zo’n uurtarief kan nog best lastig zijn.

Continuïteit van zorg met Dytter Langdurig.

Gaten in de roosters door langdurig ziekteverzuim komen in deze tijd vaak voor. Met Dytter Langdurig zet je zorgverleners voor langere tijd in.

Maak kennis met onze collega Didier.

Maak kennis met Didier, hij doet de verkoop bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Verkapt dienstverband? Niet bij Dytter.

Verkapt dienstverband is een term waar je mee te maken kan krijgen wanneer je werkt met zzp'ers. We leggen uit waarom je daar bij Dytter niet bang voor hoeft te zijn.

Alleen de beste handen aan het bed.

Goede zorgverleners die goede zorg verlenen, dat krijg je bij Dytter. Hoe het screening proces in zijn werk gaat lees je in deze blog.

Maak kennis met zorgverlener Marjanne.

Marjanne werkt al ruim 30 jaar in de zorg. Ze ziet het als een uitdaging om voor een deur te staan waar ze nog nooit is geweest.

Nieuw jaar, nieuwe kennis: bijscholen als zorgverlener.

We vertellen je waarom het belangrijk is om bij- en nascholing te volgen en laten je zien waar je terecht kan. Zo heb je eind 2022 sowieso iets van je 'goede voornemens' lijstje af te vinken.

De revolutie in de zorg is ontketend.

In onze columnreeks werpt Dytter-oprichter André elk kwartaal een scherpe blik op de zorg en de stand van zaken rond de revolutie die wij daarin ontketenen met ons platform.

Maak kennis met zorgverlener Hoessein.

Hoessein is een zorgzaam type, de stap naar de zorg was voor hem heel logisch. Onze cliënten verdienen de beste zorg.

Met één druk op de knop zorg regelen.

Om dat voor elkaar te krijgen is Dytter opgericht, een online boekingsplatform dat zorgorganisaties en zelfstandig zorgverleners matcht.

De nieuwe Wet toetreding zorgaanbieders.

In 2022 gaat de nieuwe Wet toetreding zorgaanbieders in, ook wel de Wtza. In deze blog vertellen we je alles wat je als zzp’er moet weten over deze nieuwe wet.

Maak kennis met zorgverlener Jim.

Jim maakt als man in de zorg genoeg mee. Dames op leeftijd met leuke uitspraken, zijn dagen zijn nooit saai. En dat al 21 jaar.

Dag van de Mantelzorg: het verhaal van Gretha.

Op de Dag van de Mantelzorger geven we aandacht aan dit zware werk. Zo ook onze eigen Gretha, die twaalf jaar lang samen met haar man Gijs, mantelzorger was van haar schoonmoeder.

Handige checklist voor zelfstandige zorgverleners.

Er komt aardig wat bij kijken wanneer je de overstap maakt naar zelfstandig zorgverlener. Met deze checklist weet je zeker dat je niks vergeet.

Vijf tips om fris en fruitig je nachtdienst door te komen.

Nachtdiensten, je moet ervan houden. Toch komen veel zorgverleners ze vroeg of laat een keer tegen. Daarom: vijf tips.

Maak kennis met zorgverlener Mireille.

Mireille haar drijfveer: mensen zolang mogelijk thuis, hun vertrouwde omgeving, kunnen laten wonen. In deze blog haar verhaal.

Handhygiëne in de zorg: vijf vragen beantwoord.

In het teken van de ‘Dag van het handen wassen’ geven we antwoord op vijf vragen over goede handhygiëne.

“Wij zijn per definitie grenzeloos.”

Een interview met Dytter oprichter en bedenker André Piso. Hij blikt terug op de groei van Dytter in Nederland en Duitsland, maar kijkt ook vol vertrouwen vooruit.

Dytter haalt investering op bij investeringsfonds HIP.

Het Nederlandse investeringsfonds Health Investment Partners (HIP) investeert in Dytter, een online platform dat zorgverleners matcht met zorgorganisaties.

Maak kennis met recruiter Owais.

Bij de vele mooie gesprekken met planners in het zorgvak komen bijzondere verhalen naar boven die wij graag met jullie delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met collega recruiters gaat.

Hoe Dytter bijdraagt aan jouw vrijheid als zzp’er.

Vrijheid: voor velen de belangrijkste drijfveer zzp'er te worden. Bij Dytter begrijpen we die behoefte maar al te goed. Hoe wij bijdragen aan die vrijheid lees je in deze blog.

Maak kennis met onze collega Luisa.

Maak kennis met Luisa, zij bouwt aan de techniek bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Zorgeloze zorg, het kan met Dytter.

Zorg zonder gedoe. Wat houdt dat eigenlijk in? Dat is een goede vraag, die waarschijnlijk niet slechts één antwoord heeft. Zorg is tenslotte voor iedereen anders.

Maak kennis met zorgverlener Priscilla.

Van 9 tot 5 stilzitten is niks voor Priscilla. De zorg is haar op het lijf geschreven. En door als zzp'er te werken ligt nu ook de regie bij haarzelf.

Waarom kiezen voor zorgplatform Dytter?

Dat is waar volgens Dytter de oplossing ligt. De technologie is er klaar voor de zorg slimmer, efficiënter én beter te maken. Tijd om die technologie te omarmen

Maak kennis met onze collega Thijs.

Maak kennis met Thijs, hij zorgt voor de zorgorganisaties en het platform bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

"André en ik delen dezelfde droom."

De 66-jarige Tonnie Vogel is net met vervroegd pensioen, maar zit zeker niet stil. Als ervaren ICT-manager is ze betrokken bij Dytter en maakt deel uit van de Raad van Advies.

Maak kennis met onze collega Bart.

Maak kennis met Bart, hij bouwt de techniek bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Maak kennis met planner Wendy.

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Maak kennis met onze collega Tara.

Maak kennis met Tara, zij doet de marketing bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Innovatie in de zorg: vijf voordelen.

Digitalisering is helemaal van nu, ook in de zorg. Want waar het administratief toeneemt blijft de cliënt degene waar het om draait. Die verdiend altijd en overal goede zorg.

Maak kennis met zorgverlener Mostafa.

In onze gesprekken met zzp’ers komen bijzondere verhalen naar boven, die wij graag delen. Om van elkaar te leren en te lezen hoe het met een collega zzp'er gaat.

Boekingsplatform Dytter krijgt MIT-subsidie.

Boekingsplatform Dytter krijgt MIT-subsidie toegekend voor ontwikkeling slimme planningsapp thuiszorg.

Maak kennis met onze collega Gretha.

Maak kennis met Gretha, zij zorgt voor de zorgverleners bij Dytter. Door tien vragen te stellen over werk en privé leer je ons wat beter kennen, en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Hoe regel jij je boekhouding als zorgverlener?

Tja, hét dilemma. Wat doe je met je boekhouding als zelfstandig zorgverlener? Besteed je het uit, of juist niet. We zetten wat voor- en nadelen voor je op een rij.

Succesverhalen: Cordaan & Dytter.

"Met Dytter investeer je in een minder vluchtige relatie tussen zzp'er en cliënt."

Maak kennis met zorgverlener Gity.

Gity maakte heel bewust de keuze om in de zorg te werken: al op jonge leeftijd werd ze geconfronteerd met ziekenhuisbezoeken van haar broertjes. De waardering die zij nu krijgt tovert elke dag een glimlach op haar gezicht.

Snel zzp'ers in de zorg vinden en uren accorderen.

Goede zzp’ers in de zorg vinden. En dan moet je na afloop ook nog de administratie rondom de uren regelen. Als planner of teamcoördinator heb je er je handen vol aan.

Maak kennis met zorgverlener Inez.

Met haar jarenlange ervaring in de zorg is Inez een zorgverlener in hart en nieren. Al sinds 2004 is zijn zelfstandig zorgverlener. In deze blog lees je haar verhaal.

Meer uren maken? Laat je bijscholen naar MBO2+.

De voordelen van bijscholen naar MBO2+? Je kunt meer uren kunt maken, hogere kwaliteit leveren en eventueel je tarief verhogen. Wij leggen kort uit welke stappen je kunt nemen.

Praktische tips voor je BIG-herregistratie.

Iedere vijf jaar moet je je als verpleegkundige niveau 4 of 5 jouw BIG registratie her registreren. Gretha geeft je tips om deze herregistratie soepel te laten verlopen.

Dytter: hoe het allemaal begon.

Het persoonlijke verhaal van oprichter André Piso. ‘Het idee voor Dytter begon met mijn vader. Hij was toen begin 70 en had Alzheimer. Hij werd steeds afhankelijker van mijn moeder en de rol van mantelzorger viel haar steeds zwaarder.’